13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα νέα, οικονομικά, Android smartphones της Motorola: MOTOLUXE και DEFY MINI

    Χαράς ευαγγέλια για τους mid-range οπαδούς της Motorola που δύσκολα θα έδιναν περισσότερα από 500 ευρώ για μία συσκευή της οσονούπω Google εταιρείας.

    Η Motorola ανακοίνωσε την Πέμπτη την κυκλοφορία δύο mid-range συσκευών, του MOTOLUXE (περιμένουμε σχόλια για το όνομα) και του γνωστού die hard DEFY αλλά σε πιο “μαζεμένη” έκδοση, που το ονομάζει DEFY MINI.

    Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε Κίνα, Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Το MOTOLUXE διαθέτει οθόνη με 4 ίντσες διαγώνιο, η πίσω του κάμερα θα είναι 8 MPixel, μπαταρία στα 1400 mAh, ενώ η πρόσθια κάμερα θα είναι VGA.

    To DEFY MINI δεν θα υπολείπεται σε αντοχές του «μεγάλου» προηγούμενου μοντέλου του. Θα εξακολουθεί να είναι ένα smartphone που θα αντέχει το νερό, την σκόνη και … τις αναταράξεις. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 3,2 ίντσες, οπίσθια κάμερα στα 3 Mpixel, μπαταρία στα 1650 mAh και πρόσθια VGA κάμερα για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.
    Και οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα στην CES, το λειτουργικό τους θα είναι Android 2.3 (Gingerbread) και θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων την άνοιξη. Που σημαίνει πως, μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα έχουμε και τις τιμές τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles