12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα νούμερα του Epic Games Store προκαλούν… ίλιγγο!

    Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, το Steam έπαιζε χωρίς αντίπαλο ως η μοναδική PC gaming platform για την αγορά τίτλων σε digital μορφή. Παρόλα αυτά, όλα άλλαξαν από τη στιγμή που μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι το Epic Games Store, το οποίο μετέβαλλε τα δεδομένα! Στους 13 μήνες που το Epic Games Store είναι online (από τον Δεκέμβριο του 2018) έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των gamers, δίνοντας μάλιστα πολλά free games, τα οποία εννοείται ότι λατρεύουν οι gamers.

    Στις αρχές της χρονιάς, η Epic παρουσίασε μια σειρά από statistics τα οποία απεικονίζουν τη δυναμική του Epic Games Store και πράγματι όπως θα διαπιστώσετε τα νούμερα του πραγματικά… ζαλίζουν! Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 108 εκατομμύρια subscribers, ενώ έχουν ξοδευτεί παραπάνω από 680 εκατομμύρια δολάρια από τους PC gamers στο Epic Games Store και 251 εκατομμύρια σε third-party τίτλους. Επιπλέον, έχουν δοθεί 73 free games, με το συνολικό ποσό των δωρεάν downloads να αγγίζει τα 200 εκατομμύρια και οι gamers έχουν κάνει χρήση κουπονιών που ξεπερνούν τα 23 εκατομμύρια δολάρια. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή games της πλατφόρμας για τους περασμένους 13 μήνες ήταν τα Control, Outer Worlds, Metro Exodus, Borderlands 3, Division 2 και World War Z. Αναμφίβολα, το μέλλον για την πλατφόρμα της Epic διαγράφεται… λαμπρό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles