18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Τα πάνω – κάτω στο TikTok! Έρχονται βίντεο διάρκειας 30 λεπτών!

    Ο Matt Navarra, σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πρόσφατα ότι το TikTok δοκιμάζει τη λειτουργία μεταφόρτωσης βίντεο διάρκειας 30 λεπτών, με ορισμένους χρήστες Android beta να έχουν επίσης πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική απόκλιση από την αρχική μορφή σύντομων βίντεο που είχε η δημοφιλής πλατφόρμα.

    Η πρόθεση του TikTok είναι προφανής με αυτήν την αλλαγή. Ως η απόλυτη κυρίαρχος στα σύντομα βίντεο, η εταιρεία επιδιώκει τη διεύρυνση του πεδίου της. Τα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους δημιουργούς που επιθυμούν περιεχόμενο με βάθος στο TikTok και να φέρουν πλουσιότερα έργα. Παρά ταύτα, αυτή η αλλαγή δεν είναι χωρίς ανησυχίες, καθώς πολλοί χρήστες προτιμούν ακόμη το σύντομο ψυχαγωγικό περιεχόμενο, και τα βίντεο διάρκειας 30 λεπτών μπορεί να τους προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

    Αν και το TikTok αρχικά έγινε δημοφιλές για τα σύντομα βίντεο που είχαν διάρκεια μαξ έως 15 δευτερολέπτα, η πλατφόρμα επέκτεινε σταδιακά τη μέγιστη διάρκεια τους. Με αυτήν τη νέα αλλαγή, το TikTok ελπίζει να ενθαρρύνει περισσότερο περιεχόμενο στην πλατφόρμα, εξοικονομώντας τους δημιουργούς από τον χωρισμό των επεισοδίων σε πολλά μέρη.

    Ωστόσο, δεν επιθυμούν όλοι οι χρήστες να θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια βίντεο στο TikTok, καθώς πολλοί προτιμούν γρήγορο, συνοπτικό περιεχόμενο. Η προσοχή των ανθρώπων έχει ήδη συζητηθεί για το πώς το TikTok επηρεάζει την προσοχή, και τα μεγαλύτερα βίντεο ενδέχεται να προκαλέσουν αντιδράσεις. Τέλος, βάσει διαρροών, το TikTok ετοιμάζεται για ευκολότερη παρακολούθηση μεγαλύτερων βίντεο, εφαρμόζοντας οριζόντια λειτουργία πλήρους οθόνης σε ορισμένες περιοχές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles