21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα πειρατικά παιχνίδια που λατρέψαμε!

    Assassin’s Creed IV: Black Flag, ε; Και τα μυαλά στα κάγκελα! Βλέπουμε τον Θωμαδάκη που το ‘χει κάψει εντελώς στην προσπάθειά του να σου ετοιμάσει ένα σούπερ review για το άρτι αφιχθέν πειρατοπαίχνιδο της Ubisoft. Εεεεμμμ… βέβαια, με τόσο αλάτι που ‘χει μαζέψει πηγαινέλα στη θάλασσα της Καραϊβικής, το ‘χει κάψει το παλικάρι!

    Το Assassin’s Creed IV: Black Flag όμως ήταν η αφορμή. Η αλήθεια είναι πως παρ’ ότι οι πειρατές ανέκαθεν είχαν κάτι το ελκυστικό, το μυστηριώδες, το ιντριγκαδόρικο, τα παιχνίδια που ασχολήθηκαν με την πάρτη, τον κόσμο και την ιστορία τους είναι ελάχιστα –συγκριτικά με άλλα πάντα, όπως φερ’ ειπείν αυτά που πραγματεύονται τον χιλιοτραγουδισμένο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τη μεσαιωνική φαντασία ή τη μοντέρνα μάχη (aka modern warfare).

    pirate-games-cover

    Σκεφτήκαμε που λες, μιας που η πειρατεία… έγινε και πάλι της μόδας, να ανατρέξουμε στα κιτάπια μας και να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τα καλύτερα παιχνίδια σε πειρατικούς κόσμους που παίξαμε evah! Και να στα προτείνουμε, εννοείται. Βάλε αυτό να παίζει και σαλπάρουμε!

    Monkey Island series

    Μία από τις καλύτερες και συνάμα διασκεδαστικότερες σειρές adventure games είναι τα Monkey Island. Ασχολούνται με τις περιπέτειες του Guybrush Threepwood, ενός wannabe –αποτυχημένου- πειρατή. Η σειρά αποτελείται από πέντε παιχνίδια με το τελευταίο να απαρτίζεται από επεισόδια –ήταν και το πρώτο που οι original δημιουργοί της σειράς στη LucasArts, συνεργάστηκαν με άλλο στούντιο και συγκεκριμένα την Telltale Games. Απίστευτο χιούμορ, gameplay που ανταμείβει τον παίκτη με Easter eggs και σκηνικά απείρου κάλλους, ολοζώντανος κόσμος και μια τρελή, τρελή ιστορία που δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο. Αν γουστάρεις να παιδέψεις λίγο το μυαλό σου, χώσου!

    Το υπόλοιπο αφιέρωμα για τα πειρατικά παιχνίδια θα το βρεις στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles