21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε PS4, Xbox One και Wii U

    Τα προβλήματα που μπορεί να βγάλουν τα συστήματά τους αποτελούν πιθανότατα τον δεύτερο χειρότερο εφιάλτη για τις κατασκευάστριες εταιρείες (ο πρώτος είναι να μην πουλήσουν ούτε ένα κομμάτι) και εδώ που τα λέμε, τα όσα έχουν δει τα ματάκια μας τις τελευταίες τρεις γενιές δεν είναι και λίγα. Το Fixya, πλατφόρμα επίλυσης προβλημάτων σε παντός τύπου hardware, έδωσε στη δημοσιότητα μια έκθεση στην οποία αναλύονται τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε Xbox OneWii U και PS4!

    ps4-xbox-one-wii-u-problems

    Xbox One

    Η έρευνα του Fixya λοιπόν κατέδειξε το Kinect ως το πλέον… προβληματικό αξεσουάρ του Xbox One αφού το 30% των συμμετεχόντων υποστήριξε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα μαζί του (ο αισθητήρας δεν λειτουργούσε πάντα καλά, η αναγνώριση της κίνησης γινόταν με δυσκολία, η αναγνώριση φωνής είχε κενά). Δεύτερο στη λίστα ήταν το… κλείσιμο της κονσόλας (!) με ποσοστό 25%, η αναπαραγωγή βίντεο συγκέντρωσε 15% και οι cached σελίδες 10%. Ένα 20% ανέφερε άλλα προβλήματα.

    PS4

    Σε ό,τι αφορά το PS4, ο λαός μίλησε στο Fixya και αποκάλυψε ότι το γεγονός πως η κονσόλα κλείνει μόνη της, τον εκνευρίζει περισσότερο (ποσοστό 35%). Σημείωσε ότι αυτό προκαλείται είτε από κακή σύνδεση του καλωδίου HDMI, είτε από υπερθέρμανση συνήθως. Η απουσία ήχου ή εικόνας με 25% ήρθε δεύτερη, το «πάγωμα» της εικόνας με 20% ήταν τρίτο ενώ με 10% ακολούθησαν τα προβλήματα στην ανάγνωση των δισκακίων. Ένα 10% μίλησε για άλλα «θέματα».

    Wii U

    Για το Wii U, τέλος, η έκθεση του Fixya ήταν κατηγορηματική: το πιο καινοτόμο στοιχείο της κονσόλας, το GamePad, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά της! Με ποσοστό 30%, οι παίκτες ανέφεραν πλήθος «θεμάτων» (συνδεσιμότητα, calibration, απόδοση αισθητήρα κίνησης), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως μόνο το «πάγωμα» της εικόνας ήταν πιο σύνηθες συγκεντρώνοντας το 35%. Από εκεί και πέρα η σύνδεση στο internet μάζεψε ένα 15%, τα λοιπά προβλήματα ήχου και εικόνας ένα 10% ενώ τα υπόλοιπα ένα 10%.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles