18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τα πλυντήρια QDrive της Samsung φέρνουν πραγματική επανάσταση!

    H Samsung εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην αγορά των πλυντηρίων, προτείνοντας εντυπωσιακές λύσεις που διακρίνονται για τις υψηλές τεχνικές δυνατότητες, την ανώτερη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στο χρόνο. Η Κορεατική εταιρεία το 2015 στην IFA εκείνης της χρονιάς είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την την λειτουργία Add Wash που επέτρεπε στον χρήστη του πλυντηρίου να σταματήσει την πλύση και να προσθέσει περισσότερα ρούχα στον κάδο, χαρίζοντας του έτσι τον απόλυτο έλεγχο. Η Samsung στην φετινή IFA όμως προχώρησε πολλά βήματα παραπάνω με την τεχνολογία QDrive (QuickDrive), η οποία ουσιαστικά αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τον κόσμο των πλυντηρίων.

    sdr

    Όπως παρουσιάστηκε από την Κορεατική εταιρεία, το “μυστικό” βρίσκεται στις διαφορετικές και αλλεπάλληλες κινήσεις που εκτελεί ο κάδος Q-Drum, πράγμα που μεταφράζεται σε μείωση κατά το ήμισυ του χρόνου πλυσίματος και κατά 20% την απαιτούμενη ενέργεια, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς συμβιβασμούς  στο αποτέλεσμα της πλύσης. Ο μοναδικός κάδος Q-Drum αποτελείται από έναν μεγάλο κύριο κάδο και μια επιφάνεια στο πίσω μέρος που κινείται ανεξάρτητα και  το αποτέλεσμα όπως θα διαπιστώσετε και στα videos που ακολουθούν είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακό! Τα πλυντήρια που ανήκουν στην οικογένεια QDrive έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή στην καθημερινότητα του και για αυτό και η ύπαρξη της εφαρμογής Qurator που υποστηρίζουν όλα τα QDrive πλυντήρια είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή του ευκολότερη, καθώς μέσω του εν λόγω ανεπτυγμένου app του δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόζει το πλυντήριο σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες… Mία γεύση από την λειτουργία QDrive μπορείτε να πάρετε στις photos και στα videos που ακολουθούν…

    QDrive (8)

    QDrive (6)

    QDrive (9)

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles