15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα πρώτα unboxing videos για τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro

    Πολύς κόσμος τα περιμένει με ανυπομονησία, έτσι το γεγονός ότι τα πρώτα unboxing videos των iPhone 12 και iPhone 12 Prο έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στον παγκόσμιο ιστό γεμίζει με ενθουσιασμό τους fans της Apple.

    Επιλέξαμε δύο unboxing videos που κάνουν εντύπωση, παρουσιάζοντας τις συσκευές σε Blue & Graphite αποχρώσεις, αντίστοιχα.

    Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τα νέα iPhone 12 και iPhone 12 mini

    Το πρώτο video δείχνει το iPhone 12 (μπλε μοντέλο) και ρίχνει μια ενδιαφέρουσα ματιά στο σασί από αλουμίνιο, αλλά και τη μικρότερη συσκευασία που χρησιμοποιεί η Apple, στην οποία δεν περιλαμβάνονται ακουστικά ή φορτιστής.

    Όσο για το unboxing του iPhone 12 Pro κοινοποιήθηκε αρχικά στο Twitter από τον Duan Rui (και αργότερα από τον Ben Geskin) και δείχνει την “Pro” έκδοση σε graphite απόχρωση. Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε τη σχεδίαση της συσκευής από ανοξείδωτο ατσάλι, μαζί με το νέο προστατευτικό οθόνης που χρησιμοποιεί η Apple.

    Να υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα του iPhone 12 στα καταστήματα, στο πρώτο κύμα χωρών διάθεσής του, έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου.

    Διαβάστε ακόμη: Γνωρίστε τα νέα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles