15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Τα σχέδια της Huawei για το μέλλον περιλαμβάνουν smartphone με τετραπλή κάμερα και 10x zoom

    Ποια είναι τα σχέδια της Huawei για το μέλλον; Ο Walter Ji, President of Huawei Western Europe, σε συνέντευξή του στο site Android Pit, αναφέρθηκε σε κάποια από τα μελλοντικά projects της εταιρείας και αυτά που είπε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

    huawei-mate-20-pro

    Το στέλεχος της Huawei αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός smartphone με τετραπλή κάμερα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέσα στο 2019. Και μπορεί η Samsung να …πρόλαβε τη Huawei ανακοινώνοντας ήδη quad-camera smartphone, όμως η κινεζική εταιρεία έχει στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο, που, μάλιστα, όπως σημειώνει, θα μπορεί να έχει ακόμη και 10X zoom, μία δυνατότητα που ακούγεται άκρως υποσχόμενη. Όπως και να έχει, ο Ji σημείωσε ότι το τμήμα R&D της εταιρείας εργάζεται πάνω σε …εκπλήξεις και εμείς τις περιμένουμε.

    Η Huawei, όπως είναι γνωστό βέβαια, ετοιμάζει και smartphone με foldable οθόνη και υποστήριξη 5G για το 2019, μία συσκευή που θα παρουσιαστεί το πρώτο μισό του επόμενου έτους.

    Εκεί που, πάντως, ο υπεύθυνος της εταιρείας, είναι κάθετος ότι η Huawei δε θέλει να εμπλακεί είναι στην κατασκευή ενός entry-level smartphone, καθώς μία τέτοια υλοποίηση δεν εγγυάται την καλή εμπειρία για το χρήστη, κάτι που δεν είναι καλό για το Huawei brand. Για τους ίδιους λόγους, αρνείται το ενδεχόμενο διάθεσης ενός smartphone με Android One, καθώς στις δοκιμές της εταιρείας κρίθηκε ότι δε θα ικανοποιήσει τους χρήστες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles