24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Τα σχέδια του Netflix για το Lord Of The Rings που… φρίκαραν το Tolkien Estate

    To Rings Of Power αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 2022 και έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές στον καναπέ από το πρώτο επεισόδιο. Η αλήθεια όμως είναι ότι μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε πολλά για το… παρασκήνιο, καθώς θεωρείτο αυτονόητο ότι τα δικαιώματα εξασφάλισε η Amazon επειδή τα χρήματα που πρόσφερε στο Tolkien Estate ήταν πολλά.

    Όπως έγινε γνωστό όμως πρόσφατα, η οικία Tolkien, που διαχειρίζεται αυτά τα θέματα, δεν έθεσε σε πρώτο πλάνο μόνο τα χρήματα, αφού δέχτηκε κι άλλες προσφορές για την εξαγορά των δικαιωμάτων από το Netflix και το HBO.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, το Netflix ήταν πρόθυμο να δώσει το ποσό των 250 εκατ. δολαρίων για τα δικαιώματα του Lord Of The Rings, όμως έχασε από την Amazon παρά το γεγονός ότι η εταιρεία το Bezos έδωσε 10 εκατ. λιγότερα. Το πρόβλημα, βέβαια, ήταν ο τρόπος με τον οποίο σκόπευε να διαχειριστεί την κληρονομιά του Tolkien το Netflix, που όπως φαίνεται δε βρήκε σύμφωνους τους εμπλεκόμενους. Ο κολοσσός του streaming ήθελε να εξασφαλίσει αρκετά shows, μεταξύ των οποίων μια σειρά με το Gandalf και ένα δράμα με πρωταγωνιστή τον Aragorn με μια προσέγγιση που θυμίζει έντονα… Marvel! Η οικογένεια φρίκαρε στο άκουσμα αυτής της ιδέας, με αποτέλεσμα ο κλήρος να πέσει στην Amazon!

    Διαβάστε επίσης:

    Μετά το χαστούκι… επιστρέφει! Η νέα ταινία του Will Smith που θα κάνει πάταγο (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles