22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα σπορ συναντούν την τεχνολογία … στο νέο flagship κατάστημα INTERSPORT στο κέντρο της Αθήνας!

    Η INTERSPORT φέρνει την digital εμπειρία στα σπορ, σε ένα επιβλητικό κτίριο 2.400τμ που εκτείνεται σε 3 επίπεδα στην οδό Ερμού 46 καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε αθλητικά είδη!

    Το νέο κατάστημα, το μεγαλύτερο της εταιρείας αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή εξυπηρέτησης μέσω ψηφιακών μέσων. Το σύγχρονο περιβάλλον του καταστήματος είναι σχεδιασμένο με μίνιμαλ αισθητική. Κάθε κατηγορία προϊόντων παρουσιάζεται σε ξεχωριστό σημείο, ενώ μέσα από ήχους και εμπειρίες, ο επισκέπτης βιώνει τον παλμό του κάθε αθλήματος.

    Σε κάθε επίπεδο βρίσκονται ειδικά προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες για την διευκόλυνση του καταναλωτή όπως η γνωστή πλέον τεχνολογία Footscan που προσδιορίζει με ψηφιακά μέσα τον ακριβή τύπο Running παπουτσιού βάση των χαρακτηριστικών του πέλματος. Επιπλέον, ο τοίχος των παπουτσιών δίνει μέσω digital monitors χρήσιμες πληροφορίες για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των προϊόντων, ενώ η αναζήτηση προϊόντων γίνεται ακόμη πιο εύκολη καθώς στη διάθεση του εξειδικευμένου προσωπικού της INTERSPORT υπάρχουν τα personal digital tablets για να βρίσκουν το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή. Τέλος, για να μην μένει κανείς από μπαταρία στο κινητό του, υπάρχουν σημεία «Recharging Station». 

    Στο νέο κατάστημα INTERSPORT έχει θέση ακόμη και το e-shopping με δύο νέες λειτουργίες για παραλαβή από το κατάστημα, «Digital Locker» για self service εξυπηρέτηση με χρήση μοναδικού κωδικού που έρχεται με την ολοκλήρωση της Online παραγγελίας ή «Click and Collect Service Bar» όπου ο καταναλωτής μπορεί να παραλάβει και να εξοφλήσει την παραγγελία του στο κατάστημα.  Στο συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί και η νέα υπηρεσία «Ε-shop Κiosk» για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα από το κατάστημα για είδη και μεγέθη που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή.

    Αναφορικά με την πλοήγηση στο κατάστημα, κάθε επίπεδο αποτελεί και μία εμπειρία αφού είναι αφιερωμένο σε ειδικό κοινό με πλούσια ποικιλία από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands τόσο σε ένδυση και υπόδηση όσο και αξεσουάρ και wearables. Ξεκινώντας από το ισόγειο βρίσκουμε τον αντρικό εξοπλισμό Running και Sports style. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο βρίσκουμε έναν χώρο διαμορφωμένο ειδικά για τις γυναίκες γεμάτο με πλούσιες συλλογές Running, Fitness & Sport style μόνο για εκείνη. Παράλληλα, στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται τμήμα με παιδικά αθλητικά, με πολύχρωμη διακόσμηση και πλούσια ποικιλία προϊόντων. Ξεχωρίζει ο  πρωτοποριακός digital παιδότοπος “Touch play area” ενώ εντύπωση προκαλεί στους μικρούς επισκέπτες πως μπορούν να μετρήσουν το ύψος και το μέγεθος παπουτσιού τους σε σχέση με τους αθλητικούς ήρωές τους!

    Στον 2ο όροφο υπάρχει αποκλειστικός χώρος για εξοπλισμό μπάσκετ και ποδοσφαίρου, παρουσίαση της κατηγορίας Outdoor, όπου οι καταναλωτές μπορούν μέσω του «Mountain Simulation» να δοκιμάσουν ορειβατικά παπούτσια σε πραγματικές συνθήκες εδάφους, ενώ μέσω του «Cold Chamber» να δοκιμάσουν το τεχνικό μπουφάν σε συνθήκες ψύχους. Τέλος, για εκείνους που επιθυμούν να μετατρέψουν το χώρο τους σε γυμναστήριο, υπάρχει το «Home Gym» με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ.

    Η επίσκεψη στο κατάστημα, όπως και σε όλα τα καταστήματα INTERSPORT, είναι ασφαλής καθώς υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο της ροής των επισκεπτών στην είσοδο, αντισηπτικά σε διάφορα σημεία και στα δοκιμαστήρια ενώ τα ρούχα που δοκιμάζονται και δεν αγοράζονται, απολυμαίνονται και αποσύρονται για 24 ώρες από τη διάθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles