18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα Windows της νέας εποχής θα παρουσιαστούν στις 24 Ιουνίου!

    Πριν από μερικές ημέρες είχαμε αναφερθεί στην απόφαση της Microsoft να βάλει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα Windows 10X, εστιάζοντας στη νέα version των Windows. Ύστερα από αυτή την απόφαση, ήταν λογικό και αναμενόμενο ότι θα ακολουθούσαν ανακοινώσεις που θα αφορούσαν στο μέλλον των Windows και στην επόμενη version τους. Ε λοιπόν, η Microsoft προχώρησε στην ανακοίνωση ενός event στις 24 Ιουνίου (18:00 ώρα Ελλάδος) που θα είναι στραμμένο πλήρως στα Windows της νέας εποχής.

    Αν και σε αυτή τη φάση δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι ακριβώς θα περιλαμβάνεται στον πυρήνα των νέων Windows, ωστόσο αρκετές διαρροές δείχνουν ότι θα επέλθει ένα σημαντικό redesign στο δημοφιλές λειτουργικό. Επιπλέον, όπως ήδη γνωρίζουμε αρκετά από τα features του «ακυρωθέντος» Windows 10X OS αναμένεται να ενσωματωθούν στη νέα αυτή version. Stay tuned λοιπόν για τις 24 Ιουνίου, όπου και θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια είτε των νέων Windows, είτε ενός μεγάλου update που θα αλλάξει σημαντικά το πρόσωπο των Windows 10.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles