16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Tα Xiaomi Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition στην Ελλάδα από την Info-Quest Technologies

    Η Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση των Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition, ως εντυπωσιακή εξέλιξη του Mi MIX που πέρυσι παρουσίασε την πρώτη στην αγορά full screen οθόνη, φέρνοντας την επανάσταση στη σχεδίαση των smartphones. Τα νέα Mi MIX 2 και Mi MIX 2 Special Edition υπογραμμίζουν τη συνεχή δέσμευση της Xiaomi να παραμένει στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας, καθιστώντας την προσιτή στο ευρύτερο δυνατό φάσμα καταναλωτών.

    28170010_10155027849220563_137477952_o

    Το Xiaomi Mi MIX 2, η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, διαθέτει οθόνη 5,99” με μοντέρνα αναλογία πλευρών 18:9 που καλύπτει όλη την έκταση του σώματος της συσκευής, προσφέροντας μια εντυπωσιακή και εντελώς νέα αίσθηση χρήσης. Το «μυστικό» πίσω από την εντυπωσιακή οθόνη “Full screen display 2.0” του Xiaomi Mi MIX 2, είναι το αποτέλεσμα του πρωτότυπου σχεδιασμού του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Philippe Starck, χάρη στον οποίο επιτυγχάνεται το μικρότερο δυνατό περιθώριο στο κάτω μέρος της οθόνης, επιτρέποντας ταυτόχρονα την τέλεια εφαρμογή στο χέρι του χρήστη. Συγκριτικά, το smartphone είναι κατά 11,9% μικρότερο από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας την ίδια επιφάνεια θέασης, αλλά με σημαντικά μεγαλύτερη εργονομία και πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση.

    Το Mi MIX 2 εντυπωσιάζει με την τεσσάρων πλευρών κυρτή κεραμική πλάτη, στην οποία βρίσκεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο smartphone, ενώ το περίβλημα κράματος αλουμινίου αυξάνει την ανθεκτικότητά του.
    Στην καρδιά της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 835 με 6GB RAM, ενώ εφαρμόζεται η νεότερη τεχνολογία αποθήκευσης UFS2.1, με χωρητικότητα 64GB.

    69370_1518703700-full

    Ο Δημήτρης Εφορακόπουλος, CEO της Info-Quest technologies

    Το Xiaomi Mi MIX 2 διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες λήψης φωτογραφίας και βίντεο, καθώς η βασική κάμερα 12 Mpixels διαθέτει αισθητήρα SONY IMX386 και οπτική σταθεροποίηση 4 αξόνων για πανέμορφες και καθαρές λήψεις ανάλυσης μέχρι και 4Κ/30fps ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Η εμπρόσθια κάμερα 5 Mpixels παράγει επίσης κορυφαίας ποιότητας εικόνα για εντυπωσιακές selfies και ποιοτική επικοινωνία με βίντεο. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της νέας συσκευής περιλαμβάνονται η υποστήριξη 43 διαφορετικών δικτύων λειτουργίας, το διπλής φωνητικής εγγραφής σύστημα ADC HD για κρυστάλλινες ηχογραφήσεις και ευκρίνεια στις τηλεφωνικές κλήσεις, η μπαταρία χωρητικότητας 3.400mAh και η συνδεσιμότητα LTE με συνδυασμό 4 κεραιών και η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δύο καρτών Nano-SIM (“Dual SIM”). Για χρήστες με μεγαλύτερες απαιτήσεις, η Xiaomi προτείνει το Xiaomi Mi MIX 2 Special Edition, με πλήρη κεραμική σχεδίαση “ceramic unibody” σε λευκή απόχρωση, μεγαλύτερη μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Τόσο η standard, όσο και η Special Edition, χρησιμοποιούν το προηγμένο MIUI 9, βασισμένο στο Android Nougat 7.1.1.

    Τα Xiaomi Mi Mix 2 και Mi Mix 2 Special Edition έρχονται προτεινόμενη τιμή λιανικής €549 και €699 αντίστοιχα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles