18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Tag Heuer Connected, υπερλούξ smartwatch από… ατόφιο χρυσάφι!

    Η Tag Heuer είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των ρολογιών και που φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι συνήθως συνδέεται με ορισμένες αρκετά ποιοτικές αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ακριβές προτάσεις, οι οποίες απευθύνονται στους καταναλωτές που συνήθως δεν διστάζουν να βάλουν πολύ βαθιά τα χέρι στην τσέπη!

    tag-heuer-connected-watch-1

    Πριν καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα Android Wear-based μοντέλο της Tag Heuer, το οποίο στοίχιζε κοντά στα 1.500 δολάρια και τώρα η γνωστή εταιρεία ετοίμασε και κάτι πιο… «exotic», καθώς κυκλοφόρησε μία ολόχρυση έκδοση του Connected Watch, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε θα στοιχίζει μία μικρή περιουσία, ούτε λίγο ούτε πολύ… κοντά στα 10.000 δολάρια (9.900 για την ακρίβεια)! Από την άποψη των tech specs, το Rose Gold Tag Heuer δεν διαφέρει από το «απλό» Connected smart watch, καθώς έρχεται με dual-core CPU από την Intel, 1GB μνήμης RAM και μπαταρία με χωρητικότητα στα 410mAh. Φυσικά, θα είναι επικαλυμμένο με χρυσό 18 καρατίων, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι εξαιρετικά πολυτελές και ανθεκτικό. Βέβαια, με τιμή όσο ένα μικρό αυτοκίνητο μάλλον αποτελεί όνειρο χειμερινής νυκτός για τους περισσότερους κοινούς θνητούς, ωστόσο εάν ανήκετε σε εκείνους που έχουν λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής τους (ή έχουν κερδίσει πρόσφατα το Τζόκερ), σίγουρα αξίζει να του ρίξετε μία ματιά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles