19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Tag Heuer Connected. Το πρώτο… luxury Android Wear smartwatch είναι γεγονός

    Η ελβετική ωρολογοποιία Tag Heuer ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch, ένα Android Wear μοντέλο που ονομάζεται Connected, σε συνεργασία με την Google και την Intel. Μία luxury πρόταση, όπως άλλωστε συνηθίζει η εταιρεία, με κόστος που προσεγγίζει τα 1.500 δολάρια. Να σημειώσουμε ότι εμπνέεται σχεδιαστικά από το εμβληματικό TAG Heuer Carrera.

    Tag Heuer Connected

    Πρόκειται για ένα smartwatch με στρογγυλή οθόνη LTPS LCD 1,5 ίντσας (καλυμμένη από, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κρύσταλλο ζαφείρι) ανάλυσης 360 x 360 pixel και με pixel density 240ppi. Διαθέτει ακόμη 1GB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη και μπαταρία 410mAh.

    Tag Heuer Connected 02
    Μπορεί να συνεργαστεί τόσο με Android 4.3+ όσο και με iOS 8.2+, ενώ διαθέτει υποστήριξη Bluetooth BLE 4.1 και Wi-Fi (2.4 GHz 802.11 B/G/N). Στον τομέα των αισθητήρων ενσωματώνει γυροσκόπιο, αισθητήρα ανίχνευσης κλίσης, μικρόφωνο και haptic engine. Διαθέτει ακόμη δυνατότητα παρακολούθησης του ανέμου και των καιρικών συνθηκών.

    Tag Heuer Connected 03

    Έχει βάρος 52 γραμμάρια πάχος 12,8 χιλιοστά και διάμετρο 46 χιλιοστά, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP67. Διαθέσιμα γι’ αυτό είναι μία σειρά από όμορφα watch faces, αλλά και λουράκια, επιτρέποντάς σας να προσωποιήσετε τη συσκευή όσο το δυνατόν περισσότερο.

    Μετά από δύο χρόνια και, αφού λήξει η εγγύησή του, ο κάτοχός του θα μπορεί να επισκεφθεί οποιοδήποτε Tag Heuer shop και να το ανταλλάξει με ένα οποιοδήποτε μηχανικό Tag Heuer Carrera δίνοντας άλλα 1.500 δολάρια.

    Το Tag Heuer Connected θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τις 12 Νοεμβρίου και περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να δείτε στο site της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles