13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Tag Heuer και Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν το… Super Mario smartwatch!

    Νομίζουμε δεν υπάρχουν και πολλοί λάτρεις της pop κουλτούρας και του gaming που να μην αγαπούν τον Super Mario! Η εμβληματική αυτή video game περσόνα, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερα από 200 games από το 1981 μέχρι σήμερα, τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και την αγορά των… smartwatches! Όπως έγινε γνωστό, η θρυλική Tag Heuer και η Nintendo αποφάσισαν πρόσφατα να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη δημιουργία μιας ειδικής Super Mario version του Connected smartwatch της Tag Heuer!

    Εφόσον βέβαια “παίζει μπάλα” το brand της Tag Heuer μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το εν λόγω smartwatch δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό, καθώς θα στοιχίζει περίπου 2.150$ (δεν είναι και καμιά τρελή διαφορά εάν αναλογιστούμε ότι η απλή version του ρολογιού κοστίζει κοντά στα 1.800$). To Super Mario Connected smartwatch της Tag Heuer έρχεται με μια σειρά από dedicated animations και ένα πραγματικά unique σχεδιασμό, ο οποίος όμως θα κινητοποιήσει τις ευαίσθητες χορδές των fans του θρυλικού υδραυλικού (μοιάζει και είναι βγαλμένο από το Mushroom Kingdom).

    Παράλληλα, το interface είναι αρκετά χαριτωμένο και φυσικά όπως όλα τα smartwatches που «σέβονται» τον εαυτό τους προσφέρει μια σειρά από well-being δυνατότητες, καθορίζοντας μια σειρά από fitness goals. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια WearOS συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να «παίξετε» με το Google Assistant, ενώ επιπλέον η «ειδική» αυτή πρόταση της Tag Heuer έρχεται με αδιαβροχοποίηση στις 5ATM και η μπαταρία του υπόσχεται αντοχή εώς και μία μέρα (430mAh).

    Εάν σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς η Tag Heuer θα κατασκευάσει μόνο 2.000 units από το συγκεκριμένο ρολόι, για αυτό καλό θα ήταν να ρίχνατε μια ματιά εδώ. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles