18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tag Heuer Meridiist Infinite: Το smartphone που φορτίζει με το φως!

    Η σειρά Meridiist της Tag Heuer παραδοσιακά απευθύνεται σε χρήστες με χοντρά πορτοφόλια, προσφέροντας πολυτελείς συσκευές που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού. Και το νέο Infinite μοντέλο της έχει μια απίθανη δυνατότητα!

    TAGHeuerMeridiistInfinite

    Το Infinite θα είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως τιτάνιο, πραγματικά ανθρακονήματα και κρύσταλλο από ζαφείρι που θα καλύπτει την οθόνη του! Θα κατασκευαστούν μόλις 1911 κομμάτια με τιμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα και μάλλον δε θέλουμε καν να ξέρουμε…Το ανεπανάληπτο χαρακτηριστικό του, όμως, είναι η δυνατότητα φόρτισης μέσω φυσικού ή τεχνητού φωτός, χρησιμοποιώντας την οθόνη του σαν φωτοβολταϊκό panel! Κάτω από το κρύσταλλό της υπάρχουν συστοιχίες φωτοβολταϊκών στοιχείων που όμως είναι αόρατα και έτσι επιτρέπουν τη λειτουργία της οθόνης κανονικά.

    tag_heuer_meridiist_infinite_9059.jpeg_north_540x270_white

    Πέραν αυτών, βέβαια, το Infinite είναι μάλλον “αδιάφορο”. Με οθόνη 2,4 ιντσών, ανάλυσης 320×320 pixels και 5 MPixel κάμερα, θυμίζει κινητά περασμένης δεκαετίας και σίγουρα δεν δικαιολογεί την τιμή που θα είναι υψηλή, τον Ιούλιο που θα διατεθεί στην αγορά.

    https://www.youtube.com/watch?v=Hp3ODf28PaE

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles