21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ταινία για τον Elon Musk ετοιμάζει ο Darren Aronofsky

    Είναι νέος, πετυχημένος και δισεκατομμυριούχος. Η ζωή ενός από τους πιο επιδραστικούς επιχειρηματίες στον πλανήτη, του Elon Musk, φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη και να έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

    Σύμφωνα με το Variety, το ταχέως αναπτυσσόμενο ανεξάρτητο Studio A24 κέρδισε τα δικαιώματα παραγωγής μιας βιογραφικής ταινίας για τον Musk με βάση την εγκεκριμένη αυτοβιογραφία του Walter Isaacson για τον μεγιστάνα της τεχνολογίας, που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος. Η ταινία πρόκειται να σκηνοθετηθεί από τον Darren Aronofsky, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα Black Swan, Requiem for a Dream, The Fighter και πιο πρόσφατα The Whale – βοηθώντας τον Brendan Fraser να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού.

    Το A24, εν τω μεταξύ, έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά ανεξάρτητα studio στον κλάδο, χάρη σε ταινίες που έκαναν αίσθηση όπως τα Uncut Gems, Lady Bird, Room και η καλύτερη ταινία του 2023, το Everything Everywhere All at Once.

    Διαβάστε επίσης:

    Πανωλεθρία για το “The Marvels” – Η χειρότερη πρεμιέρα στην ιστορία του MCU

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles