21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Taylor Swift στα χνάρια της Kim Kardashian, ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της mobile game!

    Η Taylor Swift είναι αυτή τη στιγμή ίσως το πιο “hot” όνομα της μουσικής βιομηχανίας, καθώς η αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Κοιτάζοντας την καριέρα της Swift σκέφτεσαι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν της λείπει πραγματικά τίποτα… Ωστόσο, υπάρχει κάτι που η Swift ακόμη δεν έχει καταφέρει να “κατακτήσει” και αυτό δεν είναι άλλο από τον κόσμο του mobile gaming (εκεί δηλαδή που η Kim Kardashian έχει διαπρέψει)!

    Taylor Swift 1

    Έτσι λοιπόν πρόσφατα η Taylor Swift έδωσε τα χέρια με την εταιρεία ανάπτυξης Glu, η οποία έχει βγάλει ένα σκασμό λεφτά με το πολύ γνωστό free-to-play mobile game: Kim Kardashian: Hollywood. Ο CEO της Glu, Nicocolo de Masi, δηλώνει περιχαρής για το κλείσιμο του deal με την αγαπημένη τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι να εισαγάγει στο παιχνίδι της Taylor Swift μία σειρά από στοιχεία του gameplay τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ξανά σε παιχνίδι της κατηγορίας και τα οποία αναμένεται να εκφράζουν την μοναδική δημιουργικότητα της πετυχημένης τραγουδίστριας. Μάλιστα. ο ιθύνων νους της Glu ανέφερε ότι η Taylor Swift διαθέτει περίπου διπλάσιους followers στο Twitter από την Kim Kardashian και τριπλάσια likes στο official group της στο Facebook, οπότε αυτό από μόνο του φανερώνει την τεράστια δυναμική της στα social media.

    Taylor Swift 2

    Όπως και με το Kim Kardashian: Hollywood είναι σχεδόν βέβαιο ότι η εταιρεία ανάπτυξης του θα βγάλει λεφτά με τη… σέσουλα, καθώς το κοινό του mobile gaming τρελαίνεται στο να πραγματοποιεί in-game αγορές, ξοδεύοντας πραγματικά χρήματα για την αγορά virtual αντικειμένων. Ενδεικτικό είναι ότι το mobile game της Kim Kardashian έχει ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια δολάρια σε in-app αγορές! Μάλιστα, ύστερα από την ανακοίνωση του deal, η μετοχή της Glu Mobile ανέβηκε κατά 27%, δηλώνοντας ότι με το που θα κάνει την εμφάνιση του το mobile game της Taylor Swift, αναμένεται να επικρατήσει ένας μίνι-πανικός από τους fans της…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles