11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    TCL 10 SE – Απίθανες επιδόσεις, σούπερ τιμή και εμπειρία NXTVISION!

    Η TCL Communication με χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του TCL 10 SE, ένα smartphone με premium δυνατότητες που σας παρέχει όλα τα βασικά στοιχεία που θα χρειαστείτε για να κάνετε τη μέρα σας όσο το δυνατόν καλύτερη. Από την παρακολούθηση μιας ταινίας στην εντυπωσιακή οθόνη 6,52 ιντσών με V-notch και την οπτική τεχνολογία NXTVISION, έως τη λήψη σημαντικών γεγονότων ζωής με την ευέλικτη τριπλή κάμερα 48MP AI, το TCL 10 SE προσφέρει μια ολοκληρωμένη απόδοση και ανέμελη εμπειρία που θα καλύψει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας, ξανά και ξανά.

    Το TCL 10 SE σας επιτρέπει να λειτουργείτε με κορυφαία απόδοση με επεξεργαστή Octa-core 2.0GHz, μεγάλη ROM 128GB και μπαταρία 4000mAh, και σας προσφέρει λειτουργικότητα και μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία NXTVISION συνδυασμένη με εικονική κομψότητα. Το TCL 10 SE ζωντανεύει τη φιλοσοφία “Display Greatness” με τεχνολογία υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή.

     ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΑΣΗΣ

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΠΤΙΚΑ

    Η προβολή έγινε ακόμα πιο συναρπαστική με το TCL 10 SE, χάρη στην οθόνη V-notch 6,52 ιντσών, στην αναλογία διαστάσεων 20:9 και στην αναλογία οθόνης/σώματος 89%*1 , θα απολαύσετε μια αδιάκοπη & ομαλή κινηματογραφική εμπειρία ενώ  η συσκευή παραμένει συμπαγής και η οθόνη βελτιστοποιημένη!

    Οι εικόνες σας θα μεταμορφωθούν σε έργα τέχνης, όπου εξαιρετικά χρώματα, αντίθεση και ευκρινείς λεπτομέρειες θα βελτιστοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο. Χάρη στην ενίσχυση της οθόνης NXTVISION και στην αυτόματη βελτίωση αντίθεσης, οι εικόνες σας θα βελτιστοποιηθούν ώστε να παρέχουν την υψηλότερη ευκρίνεια σε οποιοδήποτε συνθήκη φωτισμού.

    Χάρη στις επιλογές προβολής του TCL 10 SE θα έχετε πάντα ξεκούραστα μάτια. Το “Ultra-Dimming” εξασφαλίζει μια οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα με βαθύτερα μαύρα και φωτεινά λευκά, το ‘Reading Mode’ κάνει την ανάγνωση σαν να διαβάζετε από χαρτί και η λειτουργία ‘Eye Comfort’ μειώνει το επιβλαβές μπλε φως για πιο ξεκούραστη προβολή.

     

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

    ΕΥΕΛΙΚΤΗ 48MP AI ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΜΕΡΑ

    Αποτυπώστε όλες τις σημαντικές στιγμές σας και δημιουργήστε τις πιο λεπτομερείς λήψεις με απόλυτη ευκολία χρησιμοποιώντας την Τριπλή Κάμερα AI υψηλής ανάλυσης 48MP που αναγνωρίζει αυτόματα σκηνές και αντικείμενα με αποτέλεσμα τον καλύτερο φωτισμό για τη φωτογραφία σας σε υψηλή ανάλυση. Το TCL 10 SE εφαρμόζει επίσης Τεχνολογία big pixel 4-σε-1 που κάνει τις λήψεις σας δύο φορές πιο φωτεινές, ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού*2.

    Το TCL 10 SE προσφέρει ‘επαγγελματική’ ευελιξία όταν χρειάζεται να αποτυπώσει πραγματικά υπέροχες στιγμές. Μέσω μιας κάμερας 115° Super Wide-Angle θα μπορείτε να συλλάβετε ολόκληρη τη σκηνή χωρίς να αφήσετε καμία λεπτομέρεια*3 και μια κάμερα βάθους που δημιουργεί όμορφα bokeh για τα πορτρέτα σας.

    Διατηρήστε τη δημιουργικότητά σας και εξερευνήστε την διασκέδαση της μαγνητοσκόπησης  μέσω των ευέλικτων λειτουργιών AI Portrait Color, AI Video Bokeh και Shaping Video Modes.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ & ΑΝΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

    Όταν χρειάζεστε απόδοση υψηλών προδιαγραφών για να διατηρήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα ομαλή, το TCL 10 SE εξασφαλίζει την συνεχή λειτουργία με οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.0GHz που εκτελεί ποικίλες πολλαπλές εργασίες με απίστευτη ευκολία στη ροή. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να έχετε πάντα πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και αρχεία που χρειάζεστε άμεσα μέσω της μεγάλης μνήμης 128GB.

    Το TCL 10 SE σας προσφέρει αξιόπιστη ισχύ όλη την ημέρα, με μεγάλη μπαταρία 4000mAh, χωρίς να χρειάζεστε να επαναφορτίσετε τη συσκευή σας. Και όταν έρθει η ώρα για να φορτίσετε τη συσκευή σας, η λειτουργία γρήγορης φόρτισης 15W σας φέρνει πίσω στο 100% γρήγορα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις εργασίες σας. Το TCL 10 SE επωφελείται επίσης από την αντίστροφη φόρτιση On-The-Go, όπου θα μπορείτε να φορτίσετε κάποια άλλη συσκευής σας όπου και αν βρίσκεστε*4.

    Διευρύνετε τους ηχητικούς σας ορίζοντες μέσω multi-streaming με τη λειτουργία Super Bluetooth. Συνδέστε έως και 4 ηχεία Bluetooth ή έως και 4 ακουστικά Bluetooth και απολαύστε multi-share μουσική στα καλύτερά της.

    Μετατρέψτε την πρόσβαση στη συσκευή σας σε απλό γεγονός, με το αποκλειστικό πλήκτρο Google Assistant και έξυπνες λειτουργίες ασφαλείας. Από την διεκπεραίωση των εργασιών μέσω της διαχείρισης εργασιών, τη λήψη οδηγιών ή έξυπνων προτάσεων χάρη στον εικονικό σας Google Assistant ή το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με ένα άγγιγμα ή μια ματιά χρησιμοποιώντας το Face unlock ή τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη, το TCL 10 SE σας υποστηρίζει στην καθημερινή σας ζωή.

    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

    ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

    Το TCL 10 SE προσφέρει μια διακριτική γοητεία χάρη στον μεταξένιο ομαλό σχεδιασμό και φινίρισμα. Η πανέμορφη κομψότητα του μπροστινού γυαλιού 2.5D διπλής όψης με κυρτή πλάτη, προσφέρει εργονομική άνεση στο κράτημα, ενώ οι απόλυτα ευθυγραμμισμένες συμμετρικές λεπτομέρειες και το οπτικά ελκυστικό ματ & γυαλιστερό φινίρισμα, παράγουν ολογραφικό εφέ*5 εμπνευσμένο από την ομορφιά της Αρκτικής και σας αφήνει με την αίσθηση της εκλεπτυσμένης κομψότητας.

    Το TCL 10 SE είναι διαθέσιμο, ξεκινώντας από  €189 σε Icy Silver ή Polar Night.

    ******

    1. Η αναλογία οθόνης-σώματος υπολογίζεται με την μέθοδo VA/TP.

    2. 1.6μm επιτυγχάνονται με το συνδυασμό τεσσάρων 0.8μm pixels.

    3. Σε σύγκριση με την τυπική γωνία κάμερας (περίπου 74 μοίρες) εξαιρουμένης της διόρθωσης παραμόρφωσης ευρείας γωνίας. Δεδομένα βασισμένα σε αποτελέσματα από δοκιμές TCL Camera Lab.

    4. Ο φορτιστής της συσκευασίας υποστηρίζει φόρτιση μόνο έως 10W.

    5. Το Ολογραφικό εφέ είναι μόνο για την απόχρωση Polar Night.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles