20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    TCL 30 SE: Σχεδιασμός που εντυπωσιάζει, εκπληκτική κάμερα και τιμή… “σκάνδαλο”!

    Η TCL Communication με χαρά αποκαλύπτει το TCL 30SE, μια συσκευή που προσφέρει θεαματικές εικόνες και σταθερή απόδοση σε προσιτή τιμή. Με την τεχνολογία NXTVISION, μετατρέψτε τις υπέροχες στιγμές σας σε μαγικές αναμνήσεις με τριπλή κάμερα AI 50MP και κρατήστε τα όλα στον μεγάλο χώρο αποθήκευσης έως 128Gb1. Η μεγάλη μπαταρία 5000mAh θα σας κρατήσει για μέρες και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός με εκλεπτυσμένες καμπύλες παρέχει άνεση στο κράτημα.

    ΚAΤΑΓΡΑΨΤΕ & ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

    ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΑΙ 50MPI

    Παρουσιάστε τις φωτογραφίες σας πιο καθαρά με την τριπλή κάμερα highpixel 50MP AI ή τραβήξτε καλλιτεχνικά πορτρέτα με την κάμερα βάθους, επιτρέποντας σε κάθε καρέ να αναδημιουργήσει όμορφα τα χρώματα. Μπορείτε ακόμη και να μεγεθύνετε και να καταγράψετε τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες στη ζωή σας με τη macro κάμερα. Με τους 22 τύπους2 ανίχνευσης σκηνής, ο προηγμένος αλγόριθμος θα αναγνωρίσει αυτόματα τη σκηνή που τραβάτε και θα βελτιστοποιήσει το χρώμα και τον φωτισμό της για να δημιουργήσει την καλύτερη φωτογραφία έξυπνα.

    Το TCL 30 SE παράγει επίσης εξαιρετικές εικόνες χαμηλού φωτισμού. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας ISOCOELL 2.0 βελτιώνει την ευαισθησία και το χρώμα του φωτός. Το Big Pixel 4 σε 1 αποτυπώνει περισσότερο φως και το Double Super PD προσφέρει ταχύτερη, ακριβέστερη αυτόματη εστίαση κάνοντας τις φωτογραφίες σας όμορφες ακόμα και σε σκοτεινό περιβάλλον.

    Χάρη στην έξυπνη μπροστινή κάμερα HDR 8MP, κάθε πορτρέτο μπορεί να αποτυπωθεί με λεπτές λεπτομέρειες ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες φωτισμού χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο ρύθμισης έκθεσης. Μπορείτε να γίνετε σκηνοθέτης με τη λειτουργία Movie, με αυτόματη καταγραφή βίντεο σε αναλογία κινηματογραφικών διαστάσεων 20:9 και 12 φίλτρα προσομοίωσης με ταινίες.

    ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

    ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

    Με την τεχνολογία HyperEngine, το TCL 30 SE χρησιμοποιεί Οκταπύρηνο chipset Helio G25 για να παρέχει ομαλή λειτουργία, βελτιωμένη απόδοση ισχύος και αξιοπιστία για συνδέσεις με χαμηλή καθυστέρηση. Μια καλύτερη εμπειρία multitasking είναι δυνατή με τη μνήμη RAM 4GB, ανταποκρινόμενη άμεσα σε κάθε άγγιγμα, πάτημα και σάρωση.

    Βελτιώστε έξυπνα την απόδοση της συσκευής με το Smart Manager που ελέγχει τους περιορισμούς αυτόματης εκκίνησης, τις βελτιστοποιήσεις μνήμης, το μπλοκάρισμα ειδοποιήσεων και καταναλώνει λιγότερη μπαταρία μέσω της λειτουργίας εξοικονόμησης μπαταρίας.

    Το TCL 30 SE είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 5000mAh για ολοήμερη ισχύ, υποστηρίζοντας γρήγορη φόρτιση 15W3, έτσι ώστε η συσκευή σας να είναι πάντα έτοιμη και με την Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας και Φόρτιση, το τηλέφωνό σας θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 8%~10% ισχύ κάθε βράδυ μέσω της AI εκμάθησης της συμπεριφοράς σας.

    ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ NXTVISION

    Έχοντας υπόψη την εμπειρία του χρήστη, το TCL 30 SE χρησιμοποιεί διάφορες εργονομικές διεπαφές οθόνης που βελτιστοποιούν τη χρήση και χάρη στην οθόνη 6,52″ HD+ Mininotch, οι λεπτομέρειες προβάλλονται όμορφα.

    Οι εικόνες εμφανίζουν επίσης καλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια λόγω του Image PQ Toolkit, με την ενίσχυση της τεχνολογίας NXTVISION, η οποία αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες και ομαλότερες μεταβάσεις χρωμάτων. Επίσης, η τεχνολογία Gaming Visual παρέχει οπτικές βελτιώσεις με καλύτερο κορεσμό χρωμάτων και αντίθεση, παρέχοντας ένα επόμενο επίπεδο απόλαυσης παιχνιδιών.

    Ταυτόχρονα, τα μάτια σας προστατεύονται μέσω των διαφορετικών λειτουργιών EyeCare και η ασφάλεια του τηλεφώνου σας είναι εξασφαλισμένη χάρη στο Face Key και τον αισθητήρα Fingerprint.

    Το TCL 30 SE είναι διαθέσιμο τώρα, ξεκινώντας από €169 για την έκδοση 64GB και €189 για την έκδοση 128GB, και έρχεται σε Space Grey και Atlantic Blue.

    ******

    1. 64GB/128GB ROM διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο

    2. Οι σκηνές περιλαμβάνουν: πορτρέτο, φαγητό, νύχτα, παραλία, φυτά, λουλούδια, γάτα, σκύλος, μπλε ουρανός, κείμενο, ομαδικές εικόνες, πυροτεχνήματα, δρόμος, κτίριο, ανατολή/ δύση του ηλίου, χιόνι, γκαζόν, παχύφυτα, φύλλα, macro και εμφάνιση, οπίσθιο φωτισμό.

    3. Προεπιλεγμένος φορτιστής 10W. Συμβατό με γρήγορη φόρτιση 15W.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles