20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    TCL LINKHUB 5G CPE: Το απίστευτα γρήγορο 5G router για το έξυπνο σπίτι σας

    Η TCL Communication ανακοίνωσε νέες έξυπνες συσκευές στο πλήρως ενσωματωμένο οικοσύστημα της, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου εξαιρετικής ταχύτητας 5G CPE του brand και των ασύρματων ακουστικών. Το TCL LINKHUB 5G CPE έχει σχεδιαστεί να είναι ένα ελαφρύ, φορητό router για πρόσβαση σε ταχύτητες δικτύου επόμενης γενιάς στο σπίτι και στην εργασία. Η συσκευή υποστηρίζει έξυπνo dual band Wi-Fi με τεχνολογία 4X4 MU-MIMO, η οποία επεκτείνει σημαντικά την κάλυψη, διατηρεί σταθερές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και υποστηρίζει μέχρι και 1.000 ταυτόχρονες συνδέσεις, καθιστώντας την ιδανική για σπίτια, μικρές επιχειρήσεις, live events και πολλά άλλα.

    Το LINKHUB 5G CPE είναι εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon X55 chipset και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G έως και 2,8Gbps και την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 για ταχύτητες έως και 3,6Gbps, αρκετό bandwith για τους χρήστες του ώστε να μπορούν να  κατεβάσουν μια ταινία HD 1Gbps σε μόλις 3 δευτερόλεπτα – σχεδόν 10 φορές ταχύτερα από το 4G LTE. Το TCL LINKHUB 5G CPE συνοδεύεται από το Easy Mesh, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με το υπάρχον σύστημα router για να επεκτείνουν την κάλυψη Wi-Fi σε πολυκατοικίες και μεγάλους χώρους, παρέχοντας απίστευτα γρήγορο Wi-Fi χωρίς νεκρές ζώνες. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth και ZigBee για εύκολη ρύθμιση.

    Το TCL LINKHUB 5G CPE θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Η.Π.Α, Κίνα, Ασία και τον Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική ξεκινώντας από το τρίτο τρίμηνο του 2020 από €499.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles