18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    TCL MOVETRACK Pet tracker: Ο πιο έξυπνος τρόπος για να εντοπίζετε τα κατοικίδιά σας παντού και πάντα!

    Το TCL MOVETRACK Pet tracker είναι ένα έξυπνο GPS ανίχνευσης κατοικίδιων που σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα την τοποθεσία του χαμένου κατοικίδιου σας από το τηλέφωνό σας.

    Στον ανιχνευτή υπάρχει ένας QR κώδικας, χαραγμένος με λέιζερ, με πληροφορίες του ιδιοκτήτη, ο οποίος κώδικας επιτρέπει σε όποιον εντόπισε το κατοικίδιο σας, να συνδεθεί γρήγορα με τον ιδιοκτήτη και να κανονίσει την επιστροφή του.

    Η ξέγνοιαστη εμπειρία παρακολούθησης που παρέχει ο ανιχνευτής δίνει στους χρήστες μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα geo-fence στην εφαρμογή σας και όταν το κατοικίδιο ζώο σας διαφεύγει ή απομακρυνθεί από την ασφαλή ζώνη, ο ανιχνευτής κατοικίδιων ζώων MOVETRACK θα το ανιχνεύσει και θα ειδοποιήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, υπάρχει ένας φωτισμός LED, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής, και οι δύο προσθήκες διευκολύνουν την παρατήρηση ακόμα και τη νύχτα. Το MOVETRACK Pet Tracker μπορεί να παρακολουθεί το παιχνίδι του κατοικίδιού σας, το περπάτημα και την ξεκούραση του – μπορείτε ακόμη και να ορίσετε στόχους δραστηριότητας για τα κατοικίδιά σας.

    Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία θα ενταχθούν σε μια κοινότητα ιδιοκτητών κατοικίδιων, βελτιώνοντας την κοινωνική τους ζωή με τα κατοικίδια τους, μοιράζοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες για τα κατοικίδια, κανονίζοντας ραντεβού για τα κατοικίδια τους και ακόμη και βρίσκοντας άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων κοντά τους. H εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες όπως το Pet’s Acknowledge, το οποίο παρέχει χρήσιμες συμβουλές που σας βοηθούν στην φροντίδα του κατοικίδιου σας.

    Ο ανιχνευτής MOVETRACK NB-IoT / CAT M μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο 14 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του, τον καθιστά κατάλληλο για όλα τα μεγέθη κατοικίδιων ζώων και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το κολάρο του κατοικίδιου σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι IP67 αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν βγάζετε τα κατοικίδια σας για μια βόλτα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles