22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    TCL NXTPAPER 14 Pro: Ανακοινώθηκε στη CES 2024 και αποτελεί το απόλυτο 2-in-1 tablet και e-reader!

    Η TCL ουκ ολίγες φορές μας έχει αποδείξει ότι η καινοτομία βρίσκεται στο DNA της και ειδικά οι σειρές NXTPAPER που δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει μια εμπειρία ανάλογη ενός e-reader στο smartphone ή στο tablet του χωρίς αμφιβολία αποτελούν το «σήμα-κατατεθέν» της γνωστής εταιρείας. Στο πλαίσιο της CES 2024, η TCL παρουσίασε το επόμενο εξελικτικό στάδιο στα προϊόντα της και το κυριότερο θέλησε να μας “μυήσει” στην τεχνολογία επόμενης γενιάς: “NXTPAPER 3.0”.

    Προσφέροντας ουσιαστικά την ίδια φιλοσοφία με το εκπληκτικό NXTPAPER 11 αλλά και στα value for money TCL 40 NXTPAPER 5G, όπου ένας user μπορεί να έχει στα χέρια του ταυτόχρονα ένα tablet και ένα e-reader, το display του NXTPAPER 14 Pro θα βασίζεται και αυτό με τη σειρά του στην άνεση, αλλά σε συνδυασμό με ένα νέο VersaView interface, το οποίο θα καθιστά στην εναλλαγή ανάμεσα σε tablet και e-reader mode κυριολεκτικά… παιχνιδάκι! Το NXTPAPER 14 Pro έρχεται με MediaTek Dimensity 8020 chipset, με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα tablet που παίζει δυναμικά στην Mid-to-high end κατηγορία. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της TCL, η τεχνολογία NXTPAPER 3.0 ουσιαστικά φιλτράρει το 61% της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας, ενώ μάλιστα παράλληλα παρέχει υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, αγγίζοντας τα 700 nits. Επιπλέον, το tablet της TCL διαθέτει λειτουργία DC dimming, πράγμα που σημαίνει λιγότερο flickering, ενώ το 14 Pro σε tablet mode μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 120Hz refresh rate.

    Μια ιδιαιτερότητα του νέου tablet της TCL είναι ότι διαθέτει physical button που επιτρέπει την On-the-fly εναλλαγή ανάμεσα σε e-ink display και normal tablet, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την μπαταρία του, το tablet της TCL θα είναι ένα μίνι… «κτήνος» με 12.000mAh χωρητικότητα μπαταρίας και δυνατότητα για φόρτιση στα 33W. Η TCL δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η τιμή του NXTPAPER 14 Pro, παρόλα αυτά το release του τοποθετείται για την άνοιξη του 2024, ξεκινώντας πρώτα από την αγορά των Η.Π.Α.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles