24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    TeamViewer Pilot – Το AR-based app που περνάει σε νέα διάσταση τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου!

    Εδώ και αρκετά χρόνια, το TeamViewer είναι το νούμερο 1 application απομακρυσμένου ελέγχου, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι κι επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν στις καθημερινές δραστηριότητες τους. Η συγκεκριμένη εφαρμογή που μπορεί να τρέξει άνετα τόσο σε PC, όσο και σε smartphone ή tablet και είναι σχεδιασμένη για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, προσφέροντας δυνατότητες που μέχρι πριν από 30 χρονιά θα μπορούσε κανείς να συναντήσει μόνο στις σελίδες ενός μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας. Το TeamViewer γνωρίζει καθολική αποδοχή, συνδυάζοντας ασφάλεια, ευελιξία και (το καλύτερο) είναι απείρως φιλικό προς τον χρήστη, καθώς δεν χρειάζεται κάποιος να είναι computer expert για να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε πάσα ώρα και στιγμή.

    Παράλληλα, το κυρίαρχο app για remote access και control δεν παραμένει στάσιμο και εξακολουθεί να εξελίσσεται, αγκαλιάζοντας πλήρως τις νέες εξελιγμένες λύσεις που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Για αυτό και το TeamViewer Pilot ενσωματώνει τη δυναμική του Augmented Reality (της επαυξημένης πραγματικότητας), ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου. Το TeamViewer Pilot είναι ένα υπερσύγχρονο εργαλείο που προσφέρει ασύγκριτα πλεονεκτήματα στον χρήστη του. Είτε προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια ανεμογεννήτρια σε ένα νησί του Αιγαίου, είτε απλώς επιθυμείτε να κάνετε remote troubleshooting στον server της εταιρείας σας, ακόμη και να επισκευάσετε κάποια οικιακή συσκευή ή το αυτοκίνητο σας που δυσλειτουργεί, το TeamViewer Pilot σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε face-to-face με οποιοδήποτε πρόβλημα αναζητάει επίλυση, όσο περίπλοκο κι εάν είναι αυτό. Και όλα αυτά απλώς χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας!

    Με την εν λόγω εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνήσετε με χαρακτηριστική ευκολία με το τεχνικό team και να «δείτε αυτά που βλέπουν»! Το live interactive streaming video που σας προσφέρει το Pilot βασίζεται στη λειτουργία της Augmented Reality και σας επιτρέπει να επιλύετε ζητήματα και βλάβες πιο εύκολα και σε χρόνους… dt. Τέλος, ο καταιγισμός από e-mails και οι άπειρες ώρες που βρίσκεστε τηλέφωνο, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα. Το μεγαλύτερο «ατού» βέβαια του TeamViewer Pilot είναι η μοναδική απλότητά του, καθώς οι users δεν έχουν παρά να κατεβάσουν το TeamViewer Pilot από το Google Play Store ή το Apple App Store και ύστερα από ολοκληρώσουν τη διαδικασία του authentication και αποκτήσουν πρόσβαση (δεν χρειάζεται κανένα απολύτως account setup), μπορούν εύκολα να συνδεθούν απομακρυσμένα με τη συσκευή που επιθυμούν.

    Μόλις ολοκληρωθεί η προαναφερθείσα διαδικασία, δημιουργείται μια σύνδεση με video και ήχο και η εικόνα του εξεταζόμενου αντικειμένου που καταγράφεται μέσω της κάμερας του smartphone μεταφέρεται real-time στον υπολογιστή του τεχνικού υπευθύνου. Για την καλύτερη επικοινωνία και την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος, το TeamViewer Pilot προσφέρει τη δυνατότητα μια σειράς από AR features. Για παράδειγμα και οι δύο πλευρές μπορούν να μαρκάρουν και να «ζωγραφίσουν» συγκεκριμένες περιοχές, κάνοντας highlight στα τμήματα που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής και λεπτομέρειας. Μάλιστα, με την πιο πρόσφατη έκδοση του Pilot μπορούν να προσθέτουν text annotations, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερο αποτέλεσμα.

    Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, τα πραγματικά οφέλη του TeamViewer Pilot είναι πολλαπλά και πολυποίκιλα για εσάς και την επιχείρηση σας. Ειδικότερα, η ύπαρξή του μειώνει δραστικά τον χρόνο διόρθωσης ενός προβλήματος, ενώ απαλλάσσει από τις επισκέψεις στον… τόπο του προβλήματος (μειώνοντας τα έξοδα μετακίνησης). Επιπλέον, κάνοντας χρήση του Pilot μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό real-time πρόγραμμα συντήρησης, ενώ όπως έχει παρατηρηθεί η χρήση του TeamViewer Pilot μειώνει τα λάθη που προέρχονται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Τέλος, η εφαρμογή Pilot καθίσταται ιδανική για την ταχύτερη μετάδοση της γνώσης, μέσω ειδικών training sessions που μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και απλά.

    Χωρίς αμφιβολία, το TeamViewer Pilot προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα και είναι ένα υπερπολύτιμο εργαλείο που περνάει τη λειτουργία του remote control στη σύγχρονη εποχή! Δοκιμάστε το και θα… «δείτε» ότι βλέπουν!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles