17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τεχνολογία φόρτισης από απόσταση αναπτύσσει η Apple!

    Το Bloomberg μεταδίδει μία πληροφορία που σημειώνει ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μία τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που θα επιτρέπει σε iPhone και iPad να φορτίζονται ακόμη και από σχετικά μεγάλη απόσταση.

    apple products

    Η εταιρεία από το Cupertino συνεργάζεται με εταιρείες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ασία ώστε να αλλάξει τον τρόπο φόρτισης των συσκευών της. Να αναφέρουμε ότι το charging dock της Apple για το Watch μπορεί να το φορτίσει από μερικά χιλιοστά μακριά, αλλά φανταζόμαστε ότι η εταιρεία στοχεύει σε μία λύση που θα λειτουργεί από μεγαλύτερη απόσταση.

    Μια από τις κατασκευάστριες που ίσως συνεργαστεί η Apple, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η WattUp, μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές από απόσταση 5 μέτρων, κάτι που ακούγεται αρκετά υποσχόμενο για τα μελλοντικά iPhone. Αυτή τη στιγμή, πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, η αμερικανική εταιρεία αναζητά τρόπο ώστε να αποφευχθεί η απώλεια ισχύος που προκαλείται από την απόσταση μεταξύ κινητού τηλεφώνου και συσκευής φόρτισης.

    Η νέα τεχνολογία φόρτισης, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά το συντομότερο μέσα στο 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles