18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Tekken 8: Ο Eddy Gordo είναι ο πρώτος DLC fighter (video)

    Η ώρα του Tekken 8 πλησιάζει και η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το opening cinematic video για το πολυαναμενόμενο fighting game. Το trailer δίνει στους fans μια πρώτη γεύση της επικής ιστορίας που θα ακολουθήσει, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον Eddy Gordo, ο οποίος θα φτάσει ως ο πρώτος DLC fighter! Το παιχνίδι, που υπόσχεται next-gen μάχες, θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

    Στο cinematic video του Tekken 8 δίνουν το “παρών” οι Jin Kazama, Kazuya Mishima, Nina Williams και άλλοι γνωστοί fighters, που συγκρούονται ανάμεσα σε ερείπια που καταρρέουν. Στο επίκεντρο τοποθετείται η διαρκής σύγκρουση γενεών, μέσω της δημιουργικής χορογραφίας και της δραματικής πλαισίωσης, προσφέροντας μια ματιά σε μια ατμόσφαιρα υψηλού ρίσκου, αντιπαλοτήτων και απειλών. Το συμπέρασμα προμηνύει μια επερχόμενη έντονη αναμέτρηση μεταξύ των κύριων χαρακτήρων, Jin και Kazuya.

    Ο Eddy Gordo, ο οποίος, όπως αναφέραμε, θα είναι ο πρώτος DLC χαρακτήρας θα γίνει διαθέσιμος την άνοιξη. Εδώ έχουμε ένα eye-catching redesign και smooth Capoeira κινήσεις, που τον έκαναν έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες την εποχή του Tekken 3.

    Διαβάστε επίσης:

    Wow Mouse: To σούπερ app που μεταμορφώνει το smartwatch σας σε… mouse! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles