24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τελικά «ζει» το Note; Φήμες θέλουν τη Samsung να μετονομάζει το S22 Ultra σε S22 Note!

    Πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς και μοιραία το S22 της Samsung είναι η flagship συσκευή, η οποία συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, από τη στιγμή που δεν αποκλείεται να το δούμε στις αρχές του νέου έτους (το πιθανότερο μέσα στο Φεβρουάριο). Παράλληλα, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Samsung πλέον δεν σκέφτεται να συνεχίσει τη δημοφιλή σειρά Galaxy Note… Όμως να που οι φήμες έρχονται να δώσουν μια άλλη διάσταση στο θέμα της  «επιβίωσης» της σειράς Note, καθώς σύμφωνα με έναν αρκετά έμπιστο leaker, η κορεατική εταιρεία έχει αποφασίσει να καταργήσει την Ultra έκδοση του S22 και να την «μετασχηματίσει» σε S22 Note!

    Αν και ως είθισται θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτού του τύπου τις φήμες, το S22 Note θα είναι ειδικά διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το πενάκι των Note. Ουσιαστικά και πάλι θα έχουμε τρία μοντέλα, όπου το ένα θα είναι η core version, το «πρώην Plus» που θα ονομάζεται Pro και το S22 Note. Οποιαδήποτε κι εάν είναι βέβαια η ονομασία της νέας ναυαρχίδας της Samsung, η high-end συσκευή της κορεατικής εταιρείας θα διαθέτει οθόνη στις 6.8 ίντσες, 120Hz display, quad-camera setup, 5.000mAh μπαταρία και φυσικά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ότι έχει να κάνει το chipset τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles