To video game Uncharted από σήμερα είναι διαθέσιμο για όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να ανοίξουν ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία. Παράλληλα, ένα καινούριο trailer, που βγήκε τις τελευταίες ώρες, μας δίνει μερικές επιπλέον πληροφορίες για την ταινία.
Στην νέα παραγωγή, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα δούμε το Drake (Tom Holland) περίπου στην ηλικία των 30 ετών. Σε αυτή την περιπέτεια αναζητά το θησαυρό του Μαγγελάνου και πέφτει τυχαία πάνω σε έναν κυνηγό θησαυρών που αναζητά ακριβώς το ίδιο.
Η Sony, μέσα από το κανάλι της στο YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer της ταινίας, στο οποίο βλέπουμε για άλλη μια φορά τον Drake, μαζί με τον Mark Wahlberg που θα υποδυθεί τον Victor “Sully” Sullivan.
Δείτε στη συνέχεια το video:
Διαβάστε επίσης:
Πόσο κοστίζει η ενοικίαση 10 διάσημων γραφείων της μικρής και μεγάλης οθόνης
0 Comment