17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Τελικό trailer για το Uncharted – Καταιγιστική δράση με τον Tom Holland να δίνει ρεσιτάλ ως Nethan Drake!

    To video game Uncharted από σήμερα είναι διαθέσιμο για όλους αυτούς που ανυπομονούσαν να ανοίξουν ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία. Παράλληλα, ένα καινούριο trailer, που βγήκε τις τελευταίες ώρες, μας δίνει μερικές επιπλέον πληροφορίες για την ταινία.

    Στην νέα παραγωγή, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα δούμε το Drake (Tom Holland) περίπου στην ηλικία των 30 ετών. Σε αυτή την περιπέτεια αναζητά το θησαυρό του Μαγγελάνου και πέφτει τυχαία πάνω σε έναν κυνηγό θησαυρών που αναζητά ακριβώς το ίδιο.

    Η Sony, μέσα από το κανάλι της στο YouTube έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer της ταινίας, στο οποίο βλέπουμε για άλλη μια φορά τον Drake, μαζί με τον Mark Wahlberg που θα υποδυθεί τον Victor “Sully” Sullivan.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Πόσο κοστίζει η ενοικίαση 10 διάσημων γραφείων της μικρής και μεγάλης οθόνης

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles