23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος… εποχής για τα FIFA – Αυτό είναι το πρώτο teaser του EA Sports FC

    Μετά από αρκετές συζητήσεις και ανατροπές, η EA Sports ξεκίνησε πριν από μερικές ώρες την προώθηση του EA Sports FC, κλείνοντας και επίσημα το κεφάλαιο της 30χρονης συνεργασίας της με τη FIFA. H εταιρεία αποκάλυψε το νέο logo του video game και πρόσφερε μια μικρή γεύση των clubs και των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, της Νότιας και Βόρειας Αμερικής.

    Το EA Sports FC, χάρη στη FIFPRO, θα συνεχίσει να διαθέτει περισσότερα από 19.000 αστέρια του ποδοσφαίρου. Άλλες 700 ομάδες και 30 πρωταθλήματα θα πρωταγωνιστήσουν στο παιχνίδι, μαζί με περισσότερους από «300 παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς εταίρους», συμπεριλαμβανομένων γυναικείων ομάδων, όπως η NWSL των Ηνωμένων Πολιτειών και η Super League γυναικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

    «Εδώ ξεκινά η ιστορία του EA Sports FC», δήλωσε ο Nick Wlodyka, γενικός διευθυντής της σειράς. «Χτίζουμε πάνω σε 30 χρόνια ηγεσίας και ιστορίας, δημιουργώντας εμπειρίες που φέρνουν κοντά την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και συνεχίζουμε να την πηγαίνουμε σε ένα μέλλον που δίνει προτεραιότητα στους φιλάθλους».

    Σημειώνεται ότι πριν από ένα χρόνο, η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι θα χωρίσει τους δρόμους της με τη FIFA, η αδειοδότηση της οποίας επέτρεπε στο παιχνίδι να χρησιμοποιεί το όνομα και τα σήματα της FIFA στους τίτλους του και να περιλαμβάνει τα τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και γυναικών. Περισσότερες πληροφορίες για το EA Sports FC θα αποκαλυφθούν τον Ιούλιο και το παιχνίδι αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων το φθινόπωρο.

    Δείτε στο μεταξύ το teaser trailer που κυκλοφόρησε:

    Διαβάστε επίσης:

    Χειριστήριο που σέβεται τον πλανήτη έρχεται στο Xbox (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles