22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τέλος εποχής για τα Nokia smartphones – Τα νέα σχέδια της HMD Global

    Η εταιρεία HMD Global απέκτησε τα δικαιώματα για τα κινητά Nokia το 2016 και από τότε έχει λανσάρει αρκετές συσκευές, εστιάζοντας κυρίως σε smartphones που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Android.

    Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να πουλάει τις δικές της συσκευές χωρίς το λογότυπο της Nokia, σηματοδοτώντας πρακτικά το τέλος των smartphones της Nokia Mobile. Τα νέα ανακοινώθηκαν από την HMD, η οποία άρχισε να διαφημίζει το επερχόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της. Αυτό περιλαμβάνει smartphones, tablets και ασύρματα ακουστικά, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δούμε τα πρώτα smartphones με το λογότυπο της HMD στο επερχόμενο MWC στη Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου.

    Η επίσημη ιστοσελίδα της HMD αναφέρει ότι η φινλανδική εταιρεία είναι ο “Κατασκευαστής των κινητών Nokia”, γεγονός που δεν αποκλείει την επερχόμενη κυκλοφορία feature phones με το λογότυπο της Nokia. Η HMD σχεδιάζει να φέρει στην αγορά νέα τηλέφωνα που είναι ανθεκτικά, ασφαλή, γρήγορα και οικονομικά.

    Σημειώνεται ότι η Nokia Corporation παραμένει ακόμα ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του εξοπλισμού δικτύων και είναι ένας κορυφαίος εκδότης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της κινητής τεχνολογίας με πάνω από 6.000 οικογένειες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είναι απαραίτητα για το 5G.

    Διαβάστε επίσης:

    Realme C67: Έρχεται το «Champion» smartphone με κάμερα 108MP – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles