20.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Τέλος εποχής για το Windows Mixed Reality της Microsoft

    Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά να επενδύει στο Windows Mixed Reality, με σκοπό να καταργήσει τη λειτουργία στην επερχόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Το Windows Mixed Reality ήταν η προσπάθεια της Microsoft να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα VR για Windows PCs, αλλά δυστυχώς αυτή η προσπάθεια ήταν ως επί το πλείστον στάσιμη εδώ και αρκετά χρόνια.

    Ενώ έχουν κατασκευαστεί πολλά VR headsets για Windows Mixed Reality, τα περισσότερα από αυτά κυκλοφόρησαν μεταξύ 2017 και 2021. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι κατασκευαστές κυκλοφόρησαν νέα VR headsets για Windows Mixed Reality, πιθανώς επειδή το SteamVR είναι μια πολύ πιο επιτυχημένη πλατφόρμα με ευρεία γκάμα παιχνιδιών.

    Δυστυχώς, η Microsoft ανέφερε ότι η κατάργηση του Windows Mixed Reality περιλαμβάνει επίσης και την υποστήριξη χρήσης ενός Windows Mixed Reality headset με το SteamVR, μαζί με την αποκλειστική εφαρμογή Mixed Reality Portal που λειτούργησε ως περιβάλλον εκκίνησης για εφαρμογές VR και παιχνίδια που δημιουργήθηκαν για Windows Mixed Reality.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Έρχεται το Φεβρουάριο το Apple Vision Pro

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles