19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής! Το αρχικό Angry Birds «αφαιρείται» από το Play Store στις 23 Φεβρουαρίου!

    Θυμάστε που πριν από μερικά χρόνια τα Angry Birds αποτελούσαν ένα «φαινόμενο» για τη βιομηχανία του mobile gaming, με τη Rovio να μην προλαβαίνει να… μετράει τα ψηφία στον τραπεζικό λογαριασμό της; Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια τα Angry Birds, δεν θυμίζουν με τίποτα τον παλιό καλό εαυτό τους και βρίσκονται σε μια φθίνουσα πορεία. Πλέον, φτάσαμε και στο… τέλος της εποχής τους για τον πρώτο τίτλο που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά, καθώς όπως έγινε γνωστό το αρχικό Angry Birds που κυκλοφόρησε το 2009 πρόκειται να αφαιρεθεί από το Play Store της Google στις 23 Φεβρουαρίου.  

    To «τέλος της εποχής» των Angry Birds ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι developers του δημοφιλούς παιχνιδιού ύστερα από ένα post που έκαναν στο Twitter. Όπως ανέφεραν στο εν λόγω post, μπορεί το Angry Birds να φτάνει στο τέλος της διαδρομής του στο Play Store, παρόλα αυτά θα εξακολουθήσει να υπάρχει στο App Store της Apple με μία όμως… άλλη ονομασία, καθώς θα ονομάζεται πλέον «Red’s First Flight». Όπως έγινε γνωστό, το game της Rovio θα παραμείνει playable, ακόμη και εάν δεν θα μπορεί ένας Android χρήστης να το κατεβάσει, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε λίγες ώρες για να το κατεβάσετε και έτσι να κρατήσετε για πάντα ένα από τα πιο ιστορικά games όλων των εποχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω ισχύουν για το αρχικό παιχνίδι της εμβληματικής σειράς, καθώς οι υπόλοιποι τίτλοι που σχετίζονται με το σύμπαν των «θυμωμένων πουλιών» (όπως το Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Reloaded και Angry Birds Minecraft), Θα παραμείνουν διαθέσιμοι στους Android users.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles