24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τέλος για τις υπηρεσίες της Groupon στην Ελλάδα

    Η ανακοίνωση στην ελληνική σελίδα της Groupon (www.groupon.gr) δεν αφήνει περιθώρια σχετικά με εξελίξεις που θέλουν την εταιρεία να αναστέλλει τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά.

    Groupon_logo

    H Group, πρωτοπόρος στο κομμάτι της προώθησης εμπορικών προσφορών μέσω κουπονιών, δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά από το 2008, ενώ σήμερα προσφέρει υπηρεσίες σε 45 χώρες

    Η διακοπή της δραστηριοποίησής στην Ελλάδα έρχεται σε μία δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, εν μέσω capital controls και οικονομικών δυσχερειών, αλλά και συνολικά σε μία εποχή που ο κλάδος δραστηριοποίησης της εταιρείας στη χώρα μας βρισκόταν σε πτώση το τελευταίο διάστημα.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση που υπάρχει στο www.groupon.gr και προς το παρόν δεν αφήνει περιθώριο για επανέναρξη των δραστηριοτήτων της Groupon στην Ελλάδα.

    Αγαπητέ πελάτη,

    Μεταφερθήκατε εδώ διότι προσπαθήσατε να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της Groupon Ελλάδος.

    Λυπούμαστε να σας πληροφορήσουμε ότι από τις 24 Αυγούστου 2015 η Groupon έχει διακόψει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και ότι δεν δυνάμεθα πλέον να σας παρέχουμε προσφορές.

    Εάν είστε ήδη πελάτης και έχετε ερώτηση σχετικά με ορισμένο κουπόνι της Groupon που είναι σε ισχύ, ή είστε συνεργαζόμενη εμπορική επιχείρηση και χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας καλώντας στο κέντρο εξυπηρέτησής μας στο τηλ. +30 2111980722 ή με το τμήμα Διαχείρισης Συνεργατών μας στην ηλ. διεύθυνση [email protected].

    Λυπούμαστε που δεν μπορούμε σήμερα να σας παρέχουμε τις εξαιρετικές προσφορές μας και σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας στη Groupon.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles