13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος και το PlayStation από τη Ρωσία λόγω του πολέμου!

    Πολλές είναι οι εταιρείες από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας, οι οποίες έχουν αποφασίσει να σταματήσουν τη δραστηριότητα τους στη Ρωσία, λόγω των δραματικών γεγονότων στην Ουκρανία. Τελευταίο entry στη σχετική λίστα είναι και η Sony Interactive Entertainment, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της από την Τετάρτη τερματίζουν οι πωλήσεις hardware αλλά και software σταματώντας ουσιαστικά τη λειτουργία του PlayStation Store.

    Οι υπεύθυνοι της Sony μάλιστα ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να προσφέρουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρωπιστική βοήθεια στην Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες (UNHCR) και σε άλλες MKO που εμπλέκονται με τον πόλεμο. H Sony δεν είναι η πρώτη εταιρεία από τον κόσμο του gaming που προχωράει σε αυτή την ενέργεια, καθώς η Microsoft και η Electronic Arts αποφάσισαν να τα «μαζέψουν» από την Ρωσία, όπως επίσης και το Netflix, το οποίο σταμάτησε το streaming από τις 7 Μαρτίου. Άλλες εταιρείες που έχουν παύσει τις δραστηριότητες τους είναι η CD Projekt Red, η Apple, η McDonald’s, το GOG κ.ά. Με τη συνέχιση των εχθροπραξιών το μόνο σίγουρο είναι ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Sony…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles