19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος στο μυστηριώδες ending του Monkey Island 2 θα δώσει το νέο παιχνίδι του franchise

    Τα θρυλικά adventure video games «Monkey Island» αποτελούν τίτλους που σημάδευσαν τη δεκαετία του 90, προσφέροντας στους gamers μοναδικές στιγμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η ανακοίνωση για την ανάπτυξη ενός ακόμα παιχνιδιού, να συνοδευτεί από έντονο ενθουσιασμό. Πριν από λίγο καιρό, η Devolver Digital, η Lucasfilm Games και η Terrible Toybox δημοσιοποίησαν ότι ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του sequel του franchise “Return to Monkey Island”.

    Το νέο παιχνίδι, όπως έγινε γνωστό, έρχεται να λύσει ένα μυστήριο που μετρά περίπου 3 δεκαετίες. Όλοι όσοι έχουν παίξει τα παιχνίδια, αναρωτιούνται ακόμα τι ακριβώς συνέβη στο τέλος του Monkey Island 2. O δημιουργός όμως Ron Gilbert και ο σεναριογράφος Dave Grossman αποκάλυψαν ότι το μυστηριώδες αυτό τέλος επιτέλους θα εξηγηθεί. Για όσους δε θυμούνται, το Monkey Island 2 τελειώνει με τον Guybrush Threepwood να αντιμετωπίζει τον πειρατή LeChuck. Λίγο πριν πεθάνει, του αφαιρεί τη μάσκα ανακαλύπτοντας ότι είναι ο αδερφός του. Στη συνέχεια, φεύγουν μαζί από το δωμάτιο και μεταμορφώνονται πάλι σε παιδιά. Στη σκηνή εμφανίζονται οι γονείς τους και λένε στον Guybrush πόσο χαίρονται που είναι καλά. Όταν φεύγουν, τα μάτια του Chuckie αποκτούν μια κόκκινη λάμψη, με το τέλος αυτό να αναστατώσει τους fans που είχαν βάλει σκοπό να δώσουν λύση. Λογικά, το Return to Monkey Island ίσως ξεκινήσει από αυτό το σημείο, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε κάτι επίσημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρελές πωλήσεις για το Cyberpunk 2077! Έσπασε το φράγμα των 18 εκατ. copies! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles