11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος το AnTuTu Benchmarking utility από το Play Store!

    To AnTuTu Benchmarking app εδώ και χρόνια αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο με το οποίο τόσο οι reviewers των συσκευών, αλλά ακόμη και απλοί χρήστες μπορούν να μετρήσουν το performance της συσκευής που βρίσκεται εγκατεστημένο. Ωστόσο, όσοι χρήστες επιχείρησαν πρόσφατα να το κατεβάσουν από το Google Play Store μάλλον βρέθηκαν ενώπιον μιας δυσάρεστης έκπληξης, καθώς η γνωστή εφαρμογή δεν φιλοξενείται πλέον στο marketplace της Google.

    Αυτό συνέβη για έναν μάλλον περίεργο λόγο, με τη διάσημη εφαρμογή να ανήκει μάλλον στις… παράπλευρες απώλειες. Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Google έχει κηρύξει τον πόλεμο σε εκατοντάδες applications που φιλοξενούνται στο Play Store και παραβιάζουν τους όρους χρήσης. Το δημοφιλές application αν και δεν παραβίασε με άμεσο τρόπο τους κανόνες του Play Store, αυτό έγινε με έμμεσο τρόπο, καθώς η Google «ανακάλυψε» μια σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο της Cheetah Mobile (μιας εταιρείας που όλες τις οι εφαρμογές είχαν αφαιρεθεί πριν από περίπου ένα μήνα από το Play Store) και στο AnTuTu. Οι ιθύνοντες του AnTuTu ισχυρίζονται ότι δρουν απολύτως ανεξάρτητα και δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική της Cheetah Mobile, παρόλα αυτά υποψιάζονται ότι η Google προχώρησε στην προαναφερθείσα ενέργεια, καθώς εντόπισε μια αναφορά ή κάποιο link μέσα στο AnTuTu προς την Cheetah.

    Ελπίζουμε ότι αυτή η «παρεξήγηση» θα λυθεί σύντομα, καθώς το AnTuTu Benchmarking utility είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε όλους μας!    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles