11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Terminator Genisys. Ο Arnie δίνει στοιχεία για το νέο Terminator!

    Η σειρά ταινιών Terminator δικαιολογημένα θεωρείται από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία του κινηματογράφου. Από το 1984 που κυκλοφόρησε το πρώτο Terminator μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα πλούσιο σύμπαν γύρω από τη διαμάχη ανάμεσα στους ανθρώπους και στις μηχανές του Skynet, με τέσσερις ακόμα ταινίες, τηλεοπτική σειρά, video games, παιχνίδια και collectibles. Στο επίκεντρο βέβαια του κόσμου του Terminator βρίσκεται ο Arnold Schwarzenegger, o ηθοποιός που έδωσε μορφή στο ρομπότ-εξολοθρευτή T-800 σε έναν ρόλο που (μαζί με το Conan) τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις των φίλων του κινηματογράφου.

    Terminator-Arnold-as-Terminator

    Εδώ και καιρό γνωρίζαμε ότι ο Arnie θα επέστρεφε στο ρόλο του Terminator, καθώς είχε συμφωνήσει να λάβει μέρος σε ένα reboot, για το οποίο όμως οι πληροφορίες για αυτό, μας έρχονταν με το σταγονόμετρο (ούτε δηλαδή ο αρχικός τίτλος δεν γνωρίζαμε εάν ήταν official). Ωστόσο, μία πρόσφατη ανάρτηση στην επίσημη Facebook Page του Arnie ήταν αρκετή για να διαλευκάνει κατά πολύ το τοπίο, καθώς όπως ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός τα γυρίσματα για το νέο Terminator μόλις ολοκληρώθηκαν. Επίσης, ο Schwarzenegger αποκάλυψε ότι η πέμπτη κατά σειρά ταινία θα ονομάζεται Terminator: Genisys και αφού πρώτα ευχαρίστησε τους τεχνικούς, τους ηθοποιούς και το σκηνοθετικό team για την εξαιρετική εμπειρία που του προσέφεραν στα γυρίσματα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ημερομηνία εξόδου του Genisys στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Ιουλίου του 2015. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός έκλεισε το post του με τη χαρακτηριστική επική φράση: “I’ll be back.”

    terminator-skeleton

    Αν και η υπόθεση του Genisys φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό, οι πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο Schwarzenegger θα υποδυθεί και πάλι το T-800, έναν ρομποτικό δολοφόνο, όπου όμως ο ανθρώπινος ιστός που καλύπτει τον μεταλλικό σκελετό της μηχανής έχει… γεράσει (ένα προφανές σεναριακό τέχνασμα για να δικαιολογηθεί με κάποιο τρόπο η προχωρημένη ηλικία του  Arnold)! Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να δούμε την  27χρονή ηθοποιό Emilia Clarke (Game of Thrones), η οποία θα υποδυθεί την Sarah Connor και τον 45χρονό Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes), ο οποίος θα παίξει τον John Connor!

    terminator-genisys

    Την σκηνοθεσία του Terminator: Genisys έχει αναλάβει ο Alan Taylor (Thor: The Dark World) και είμαστε βέβαιοι πως μόνο και μόνο η επιστροφή του Arnold Schwarzenegger είναι αρκετή για να μας γεμίσει με αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Άλλωστε δε νοείται Terminator, χωρίς τον Arnie στο πρωταγωνιστικό ρόλο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles