18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Test με τα electric Jetson V12 Electra-Light Hoverboard, Slingshot και Beam!

    Ο ηλεκτρισμός είναι το μέλλον και αυτό ήδη… αχνοφαίνεται, ακόμα και στην -όχι και τόσο προηγμένη τεχνολογικά- Ελλάδα, καθώς η τεχνολογία μπαταριών και ηλεκτροκινητήρων έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Αποτέλεσμα, να βλέπουμε όλο και συχνότερα τα ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά scooters (πατίνια), ακόμα και hoverboards, όπως αυτά που θα δείτε στο παρακάτω video. Τα ηλεκτροκίνητα αυτά δεν είναι πλέον απλά “παιχνίδια” για παιδιά, αν και τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα για ηλικίες εως 16 ετών. Ωστόσο, μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα για το μέλλον της μετακίνησης, τόσο εντός των αστικών κέντρων, όσο και σε μεγάλους εσωτερικούς ή διάφορους εξωτερικούς χώρους.

    Η Jetson είναι μια εταιρεία που διαθέτει υπερ-πλήρη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων και τα τρία μοντέλα που θα δείτε, τα Hoverboard V12 Electra-Light, Beam και Slingshot, είναι τα τρία πρώτα που φέρνει στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, στη γκάμα της υπάρχουν ακόμη καλύτερα μοντέλα και το κυριότερο, πολλά ηλεκτρικά ποδήλατα για δρόμο, για off-road διαδρομές, για… freestyle καταστάσεις, τα οποία θα παρουσιάσουμε μόλις έχουμε στα χέρια μας. “Σύντομα”, όπως μας υποσχέθηκε η εταιρεία. Προς το παρόν, πάμε να δούμε ένα Hoverboard των 500 Watts και δύο ηλεκτρικά scooters, το εν εκ των οποίων, μάλιστα, χρησιμοποιούσα επί μια εβδομάδα ώστε να πηγαινέρχομαι “σπίτι-γραφείο” και με εξέπληξε με τις δυνατότητές του!

    Επίσημος διανομέας για τα προϊόντα Jetson Electric  στην Ελληνική αγορά είναι η εταιρεία Tech 2 Tech Distributors και θα βρείτε τα μοντέλα της στο Tech2Tech.com.cy αλλά και πληροφορίες για όλα τα Jetson μοντέλα στο ridejetson.com.

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    cof

    sdr

    cof

    sdr

     

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles