15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τέθηκε από σήμερα σε δοκιμαστική λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων του ΥΕΕΒ

    Mobility

    Διαθέσιμη για δοκιμαστική λειτουργία (demo) είναι από σήμερα το πρωί (Παρασκευή, 8 Νοέμβριου 2019) η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Σχέδιο Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ). Αναλυτικότερα, η εφαρμογή σε πρώτο στάδιο, έχει σκοπό την πρώτη πιλοτική παρουσίαση του συστήματος για εξοικείωση των ενδιαφερομένων (χρηστών) με το νέο σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων καθώς και την επίλυση τυχόν ερωτημάτων.

    Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας της πλατφόρμας που θα είναι σε ισχύ μέχρι την Κυριακή, 17/11/2019 και ώρα 23:59μ.μ. oι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δημιουργήσουν δοκιμαστικά και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο Σχέδιο της Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων, μέσω της ιστοσελίδας https://fundingappsdemo.mcit.gov.cy/, χρησιμοποιώντας μόνο τους φυλλομετρητές Chrome, Firefox και Edge.

    Σημειώνεται επίσης ότι το ΥΕΕΒ, μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα διαγράψει οποιαδήποτε στοιχεία καταχωρηθούν στην πλατφόρμα του ηλεκτρονικού Συστήματος Σχεδίων Χορηγιών. Νοείται ότι τα στοιχεία αυτά δεν θα ληφθούν υπόψη για οποιοδήποτε σκοπό. Οι αιτητές – επιχειρήσεις που επιθυμούν να εισέλθουν στην δοκιμαστική «demo» εφαρμογή θα πρέπει να χρησιμοποιούν τους κωδικούς που έχουν λάβει μετά την εγγραφή και ταυτοποίηση τους στην Κυβερνητική διαδικτυακή πύλη «Αριάδνη».

    Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία προκήρυξης του Σχεδίου θα αναφέρεται στην Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων (ΠρΥΠ), η οποία θα ανακοινωθεί από το Υπουργείο σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22867284/ 22867282/ 22867320/ 22867247/ 22867151.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles