18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Θα είναι τελικά ο Idris Elba ο επόμενος James Bond; Τι δηλώνει η παραγωγός Barbara Broccoli

    Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Daniel Craig ολοκλήρωσε τον κύκλο του ως James Bond, οι φήμες έχουν “φουντώσει” σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει αρκετά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι, όμως οι συντελεστές σπάνια μιλούν καθαρά.

    Για καιρό ακούγαμε το όνομα του Tom Hopper ως υποψήφιο για τον επόμενο πράκτορα 007, έναν ηθοποιό γνωστό κυρίως για τη συμμετοχή του στο Game of Thrones, το Black Sails και στη σειρά του Netflix «The Umbrella Academy». Όμως, ο Idris Elba θεωρείται σταθερά ως επικρατέστερος αντικαταστάτης, τουλάχιστον από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    Ωστόσο, σε νέα συνέντευξη στο «The Deadline Podcast», η παραγωγός Barbara Broccoli ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο αν ο Idris Elba θα μπορούσε να είναι η επόμενη εκδοχή του Βρετανού υπερ-κατασκόπου που ενσάρκωσε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη ο αείμνηστος Sean Connery.

    «Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Idris Elba, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός» είπε η Broccoli για το αν ο εν λόγω ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig, ο οποίος υποδύθηκε τον James Bond στις πέντε τελευταίες ταινίες.

    «Και, ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συζήτηση όταν έχεις κάποιον στον ρόλο» εξήγησε.

    «Πιστεύω ότι αποφασίσαμε ότι μέχρι ο Daniel να είναι σε θέση, όλοι να είμαστε σε θέση, να απολαύσουμε, να αποκομίσουμε τα οφέλη της υπέροχης θητείας του, δεν θα σκεφτόμαστε ή δεν θα μιλάμε για οποιονδήποτε άλλο» πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης: Διέρρευσε η πρώτη σκηνή από την ταινία The Batman – Δείτε το video (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles