16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θα γνωρίσουμε τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro στις 23 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη

    Τις επόμενες ημέρες, θα γνωρίσουμε τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro, δύο πραγματικές ναυαρχίδες από την κινεζική εταιρεία, οι οποίες ετοιμάζονται να προσγειωθούν σε ισπανικό έδαφος!

    Έτσι, στις 23 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του MWC 2020, η εταιρεία έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των συσκευών. Οι κορυφαίες προτάσεις θα διαθέτουν τον ολοκαίνουριο επεξεργαστή Snapdragon 865, αλλά και τον κορυφαίο αισθητήρα των 108MP. Μάλιστα, θα γνωρίσουμε αρκετά γι’ αυτές και αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 13 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν στην έκδοσή τους για την κινεζική αγορά (σε live streaming event).

    Πρέπει να σημειώσουμε ότι η Xiaomi εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία της στη Βαρκελώνη, με αφορμή τις ανησυχίες για τον κορωνοϊό που έχουν οδηγήσει κάποιους κατασκευαστές στο να μη δώσουν το “παρών” στην έκθεση. Σύμφωνα με αυτή, φροντίζει να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει την υγεία όλων των εργαζομένων, συνεργατών και fans της που θα επισκεφθούν το περίπτερό της, όπως επίσης και όσους παρευρεθούν στο launch event της.

    Σίγουρα, οι ανακοινώσεις είναι σπουδαίες και περιμένουμε πως η Xiaomi θα είναι από τις εταιρείες που θα “κλέψουν” τις εντυπώσεις στην έκθεση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles