20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θα… πονέσει η ψυχή σας! Δείτε ένα βάναυσο τεστ αντοχής του Galaxy S23 Ultra!

    Είναι «παράδοση» πλέον σε κάθε λανσάρισμα μεγάλης (και πανάκριβης) ναυαρχίδας, η εκάστοτε flagship συσκευή να υποβάλλεται σε εξουθενωτικά τεστ αντοχής, τα οποία το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουν την καρδιά και την ψυχή σας να πονέσει. Και πως να μην συμβεί αυτό από τη στιγμή που θα δείτε να γρατσουνίζεται και να κάνει ελεύθερη πτώση μια συσκευή αξίας 1.500 ευρώ, όπως το Galaxy S23 Ultra.

    Σε ένα από τα πολλά durability tests που κυκλοφορούν στο YouTube, το PBKreviews αποφάσισε να ωθήσει τη νέα ναυαρχίδα της Samsung στα… όρια της αντοχής της. Για αυτό και υπόβαλλε το S23 Ultra σε μια σειρά από βασανιστικά tests, όπως η βύθιση στον νερό και το γρατσούνισμα με κοπίδι στους φακούς του (κακόμοιρε ISOCELL sensor των 200MP τι σου έμελλε να πάθεις). Παρά την σφοδρότητα των tests, είναι εμφανές ότι το S23 Ultra συγκαταλέγεται στις ανθεκτικές συσκευές, με ορισμένες ορατές ναι μεν φθορές, οι οποίες όμως δεν επηρεάζουν τη λειτουργία του. Άλλωστε, όπως ήδη θα γνωρίζετε η Samsung «επένδυσε» στην αντοχή της νέας της ναυαρχίδας, για αυτό και προτίμησε προστασία του γυαλιού της οθόνης με το ανίκητο Gorilla Victus 2, ενώ για το πλαίσιο επέλεξε armour aluminum. Δείτε το video που ακολουθεί, όμως εμείς σας προειδοποιούμε το θέαμα είναι «ακατάλληλο» για ενηλίκους! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles