15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Θαυμάστε τους χαρακτήρες της νέας ταινίας Dune στα ατομικά τους posters

    Ο κόσμος του Dune από τα βιβλία του Frank Herbert, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, τον οποίο γνώρισε το ευρύ κοινό, και απόλαυσαν οι fans, για πρώτη φορά στο σινεμά το 1984, μέσα από το έπος του κορυφαίου David Lynch.

    Μεσολάβησαν δύο μίνι σειρές το Dune του 2000 και το Children of Dune του 2003, και τώρα έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για ένα κινηματογραφικό reboot, από την προοπτική του Γαλλο-Καναδού σκηνοθέτη Denis Villeneuve.

    Περνώντας και ξεπερνώντας τη δική της περιπέτεια καθυστερήσεων λόγω κορονοϊού, τώρα πια η ταινία έχει βρει ξανά το δρόμο της, και ήδη κυκλοφόρησαν τα ατομικά posters για τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Λείπουν βέβαια κάποιοι, αφού η ταινία θα αποτελέσει διλογία, και οι αφίσες αφορούν το πρώτο μέρος.

    Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Δούκας Leto, Λαίδη Jessica, και Paul Ατρείδης από τους ευγενείς, και Duncan Idaho και Gurney Halleck από τους πολεμιστές του Caladan, Βαρώνος Vladimir Harkonnen από την ηγέτιδα οικογένεια του Geidi Prime, Chani και Stilgar από τους fremen του Arrakis, και ο mentat, Δρ. Willington Yueh.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles