20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    The Batman: Έσπασε το “φράγμα” των 500 εκατ. δολαρίων η ταινία του Matt Reeves

    Θεαματικές είναι οι… επιδόσεις της ταινίας The Batman στο Box Office, καθώς αποτελεί τη δεύτερη πιο επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγή της πανδημίας. Στην πρώτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται το “Spider-Man: No Way Home”, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 1,88 δισεκατομμύρια δολάρια. Η ταινία του Matt Reeves έχει φέρει στα ταμεία μέχρι στιγμής 505,8 εκατομμύρια δολάρια και εξακολουθεί να βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στο νούμερο 1 και στη χώρα μας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, το Batman δεν έχει κάνει προς το παρόν πρεμιέρα στην Κίνα, μια εξαιρετικά σημαντική αγορά, όμως οι εισπράξεις στις ΗΠΑ ανέρχονται στα 258,3 εκατομμύρια δολάρια και στις υπόλοιπες χώρες στα 247,5 εκατομμύρια.

    Στην ταινία “The Batman”, πάνω από έναν χρόνο, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως Μπάτμαν και σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνά του στον υπόκοσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τα “Ambulance” και “New Order” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles