20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    The Batman: Νέο trailer με “γρίφους”, Catwoman και ατελείωτη δίψα για εκδίκηση!

    Tο The Batman του σκηνοθέτη Matt Reeves φιλοδοξεί να παρουσιάσει έναν Σκοτεινό Εκδικητή διαφορετικό από ότι είχαμε δει στο παρελθόν. Για αυτό και το ανατριχιαστικό trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του DC FanDome αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος-νυχτερίδα που υποδύεται ο Pattinson δεν χαρίζει κάστανα!

    Το νέο αυτό trailer μας δίνει τη δυνατότητα να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον Bruce Wayne και τον σκιώδη κόσμο του, αλλά και να πάρουμε μια καλή γεύση από τους villains (Riddler, Penguin και Catwoman) που θα τον συντροφεύουν στο νέο κινηματογραφικό ταξίδι του. Σύμφωνα με τους Reeves και Mattson Tomlin (που είναι επιφορτισμένος με τη συγγραφή του σεναρίου), το νέο Batman θα βασίζεται αρκετά στο δημοφιλές comic «Year One» των Frank Miller και David Mazzucchelli και θα αναδεικνύει την πιο «ντετέκτιβ» πλευρά του μασκοφόρου εκδικητή. Όπως έχει δηλώσει και ο πρωταγωνιστής Pattinson αυτό που τον εξιτάρει περισσότερο είναι η διπλή φύση του Bruce Wayne και αυτό αποτελεί και την μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο από υποκριτικής άποψης.

    Το trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του DC FanDome φαίνεται και πάλι ο dark κόσμος, τα στοιχεία νουάρ, ενώ δεν λείπουν και αρκετές πινελιές στα visuals που μοιάζουν να έχουν κάτι από τις animated περιπέτειες του σκοτεινού εκδικητή. Κλείνοντας και όπως θα παρακολουθήσετε και στο trailer που ακολουθεί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το concept της εκδίκησης και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να μας ανοίξει περισσότερο την όρεξη. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου του 2022. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles