13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Big Friendly Giant ενώνει τους τρεις μεγαλύτερους παραμυθάδες, Roald Dahl, Walt Disney και Steven Spielberg!

    Η παιδική ιστορία The BFG του 1982 είναι ένα από τα πολλά classics που έγραψε στην ζωή του ο σπουδαίος Βρετανός Roald Dahl, ο συγγραφέας που τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Αυτή την ιστορία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η Walt Disney με τον Steven Spielberg να σκηνοθετεί. Δηλαδή μιλάμε για ένα dream team, μία τριπλέτα που δεν γίνεται να μην σε ενθουσιάζει η σύμπραξή τους.

    THE-BFG-Trailer-news-2015

    Η ιστορία αναφέρεται σ’ ένα ορφανό δεκάχρονο κορίτσι, την Sophie, που ένα βράδυ θα ανακαλύψει τον κόσμο των γιγάντων, όταν θα συναντήσει έναν απ’ αυτούς ενώ εκείνος κλέβει όνειρα. Ο Big Frienldy Giant (Mark Rylance) μπορεί να είναι τεράστιος όμως είναι ακίνδυνο, κάτι που δεν ισχύει για όλους τους όμοιούς του που βρίσκονται στη Χώρα των Γιγάντων. Έτσι λοιπόν η Sophie θα βρεθεί στην σπηλιά του BFG και φυσικά έχει πολλές ερωτήσεις να του κάνει αφού δεν έχει ξανασυναντήσει έναν γίγαντα. Η παρουσία της όμως εκεί θα αρχίσει να ενοχλεί τους υπόλοιπους πιο μοχθηρούς που τυχαίνει να τρέφονται με ανθρώπους, σε αντίθεση με τον BFG που βολεύεται με το… ζαρζαβατικό “snozzcumber”.
    Το teaser μόλις έκανε την εμφάνισή του και σίγουρα αφήνει πολλές υποσχέσεις, με τον Spielberg να δηλώνει μεγάλος fan της ιστορίας που γοητεύει μικρούς και μεγάλους για πάνω από τρεις δεκαετίες. Το opening της ταινίας αναμένεται στην Βρετανία στις 22 Ιουλίου του 2016. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles