15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    The Boogeyman: Νέο trailer για την πιο τρομακτική ιστορία του Stephen King

    Μια ταινία, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όσων αγαπούν τη horror κατηγορία, θα βγει στις κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου. Πρόκειται για το The Boogeyman, το οποίο βασίζεται σε μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες του Stephen King και παίζει με έναν από τους κλασικούς εφιάλτες που ταράζουν κάθε παιδί: με την ιδέα ενός τέρατος μέσα στη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Η πρώτη ματιά στην ταινία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού αποκαλύπτει ένα δυνατό cast.

    To “The Boogeyman” αρχικά είχε προγραμματιστεί να προβληθεί από το Hulu, όμως πλέον έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του και στον κινηματογράφο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rob Savage, ευρέως γνωστός για το θρίλερ Host, ενώ οι αδερφές Sawyer και Sadie ενσαρκώνονται από τις Vivien Lyra Blair και Sophie Thatcher.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της 20th Century: “Η Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer έχουν αναστατωθεί από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους και δεν έχουν μεγάλη υποστήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που παλεύει με τον δικό του πόνο. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι του ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται με τα βάσανα των θυμάτων της”.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles