20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    The Book of Boba Fett: Δείτε το νέο video πριν την πρεμιέρα της σειράς

    Το Star Wars πλέον έχει περάσει στη σφαίρα του κλασικού, με αποτέλεσμα να κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον οι σειρές που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το συγκεκριμένο Franchise. Σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα η νέα  σειρά του Disney Plus The Book of Boba Fett“, που αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του Star Wars.

    Στην σειρά συμμετέχουν οι Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez. Οι Temuera Morrison και Ming-Na Wen θα αναλάβουν ξανά τους ρόλους των Boba Fett και Fennec Shand.

    Δείτε το νέο teaser

    Στην εν λόγω σειρά πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Boba Fett να απολαμβάνει τη θέση του ως βαρόνος του εγκλήματος στον Tatooine, μόνο που όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς… ανταγωνιστές. To The Book of Boba Fett θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα spinoff του The Mandalorian (οι fans του Star Wars είχαν την πρώτη τους «γνωριμία» με τον Boba το 1983 στο Return of the Jedi) και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Disney+.

    Διαβάστε επίσης:

    The Lost City: Δείτε τη Σάντρα Μπούλοκ να ψάχνει θησαυρούς στο νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles