19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    The Book of Boba Fett: Δείτε τo trailer! Σε παραλήρημα οι fans του Star Wars!

    Το Mandalorian είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών, καθώς πρόκειται για τη σειρά που ουσιαστικά εκκίνησε τη νέα μορφή του Star Wars Universe (με τις ευλογίες των David Filoni και John Favreau). Αναμφίβολα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στο Mandalorian ήταν ο χαρακτήρας του Pedro Pascal, αλλά και ο χαριτωμένος και παντοδύναμος Grogu… Όμως στη διάρκεια της σειράς είδαμε να παρελαύνουν και άλλοι γνωστοί χαρακτήρες από τον κόσμο των κινηματογραφικών sequels και prequels, μεταξύ αυτών και ο σκληροτράχηλος Boba Fett (Temuera Morrison).

    Στα end credits του The Mandalorian Season 2 είχαμε (εκτός από τον Luke Skywalker) και μια αιφνίδια έκπληξη, καθώς στην post-credit scene ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη του The Book of Boba Fett, της νέας σειράς που θα ήταν αφιερωμένη στον διάσημο outlaw! Στην εν λόγω σειρά πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Boba Fett να απολαμβάνει τη θέση του ως βαρόνος του εγκλήματος στον Tatooine, μόνο που όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε πολλούς… ανταγωνιστές. To The Book of Boba Fett θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα spinoff του The Mandalorian (οι fans του Star Wars είχαν την πρώτη τους «γνωριμία» με τον Boba το 1983 στο Return of the Jedi) και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Disney+. Μόλις πρόσφατα έσκασε και το trailer της νέας σειράς και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια… πατήστε το play και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles